Hei alle store og små!

 

Er du mellom 0 og 15 år og heier på KBK? Da vil vi gjerne ha deg med i MiniUglan! Du kan lese mer om dette under bildet av Ulf

 

 

Hva er MiniUglan?
MiniUglan er for alle barn mellom 0 og 15 år, som heier på KBK.

Ønsket er å få ei god barnegruppe, skape gode relasjoner og danne vennskap. Barna kan stå sammen på tribunen når det er kamp, med egne effekter og sanger. 

 Det trengs noen som kan lage sanger og bannere, og ei gruppe som kan være med å designe nye produkter. Uglan har ressurser til å hjelpe til med alt dette, men barna må være med.

 Vi ønsker også å finne på forskjellige aktiviteter mellom kampene. Når sesongen er slutt, ønsker vi å fortsette å finne på ting. Dette er ei veldig fin tid å bruke på forberedelser til sesongstart, lage bannere, sanger, design til nye produkter, men også det sosiale. Her er det mange muligheter, og barna skal være med å bestemme hva de har lyst til. Noen aktiviteter passer for noen aldersgrupper, så her må vi passe på at det er noe for alle.

 Våre forslag til aktiviteter:
- Turer i skog og mark
- Julebord
- Sommerfest
- Bowling
- Bortetur (også mulig med overnattingstur)
- Kino
- Småttis-treff for de aller minste 

Vi kan også finne på noe sammen med Ulrik og resten av Uglan :)

 

 Hva koster det å være medlem i MiniUglan?
Medlemsskap koster kr. 150,- pr barn pr år.
Sesongkort inkl medlemskap koster kr. 800,- pr barn (Valgfritt)

Foresatte må også ha kampbillett eller sesongkort på vår tribune. Ved medlemskap og/eller sesongkort i Uglan, kan du melde deg inn her eller ta kontakt på medlem.uglan2003@gmail.com

Barn som allerede er medlem i 2021, også de med sesongkort, er automatisk med i MiniUglan (medlemskap og sesongkort må fornyes til sesongen 2022)

Når du melder deg inn via hjemmesiden vår, er man ikke medlem før man har betalt fakturaen man får tilsendt. Når faktura er betalt og registrert hos oss, kan barnet (eller en foresatt) melde seg inn i MiniUglan medlemmer på Facebook. Ved innmelding får man spørsmål hvem man er foresatt til, dette spørsmålet må besvares før godkjennelse. Dette fordi vi ikke vil slippe inn uvedkommende. 

 

 Egne effekter
Vi har brukt av sponsormidler vi har fått tidligere år, til å kjøpe inn litt egne effekter, og alt skal selges i supportershoppen i Gågata.

Det er helt valgfritt om man vil kjøpe noe, man må ikke ha noe for å være med. Vi er opptatte av at produktene ikke skal prises for høyt. Samtidig må vi ha noe fortjeneste slik at vi kan handle nytt etter hvert. 

Produktene er i salg i supportershoppen fra og med 9. oktober 2021. Les eget innlegg om dette her  

 

 Uglan Supportershhop
Uglan Supportershop ligger i Gågata (Nedre Enggate 19). Hit flyttet vi i juni 2021, og her trives vi kjempegodt. Vi er mange frivillige som holder butikken åpen 2 dager i uka, pluss stands av og til), samt bestiller varer, lager vaktliste osv. Her vil det også bli muligheter for MiniUglan å få til noe selv, jobbe der, lage noe arrangement osv. I kjelleren har vi lager, samt sittegruppe og TV. Her er det mulig å samle noen få og ha feks filmkveld, hobbyverksted osv. Barna kan også dra på stands med egne varer om de ønsker det. Her er det mange muligheter, om vi voksne stiller opp. 

 

 På kamp eller andre arrangementer i regi av MiniUglan
Når vi er på kamp eller andre arrangementer har alle foresatte ansvar for egne barn.

Vi voksne som er til stede er ikke barnevakter for andres barn. 

 

 Borteturer
Jeg har lyst å ha med meg MiniUglan på tur, kanskje allerede i 2022. Om vi skal dra, så er det aktuelt å dra med minibuss/buss, og inkludere de som er mellom 15 og 18 år også. Grunnen til dette er at Uglan sine bussturer har 18-års aldergrense.

 

Alkohol og annen rus
Det er IKKE TILLATT med alkohol eller annen rus på noen av MiniUglan sine arrangementer eller på kamper. Dette gjelder for ALLE medlemmer, og inkluderer foresatte. Dette er barnas arena og det skal oppleves trygt. 

 

 Sosiale media
MiniUglan har egen gruppe på Facebook for sine medlemmer. De fleste barna har ikke Facebook selvsagt, men noen av de eldste har. Foresatte bør uansett være medlem i gruppa vår. Gruppa heter "MiniUglan medlemmer", så send en medlemsforespørsel og den blir godkjent når medlemskap/sesongkort er registrert betalt. 

All info blir publisert på Facebook, samt at det sendes ut mail til alle foresatte, og det legges i kalenderen her på hjemmesida. Noe vil det også lages artikkel om på hjemmesida. Så når barnet melder seg inn, er det viktig å registrere en epost slik at en kan få beskjeder og info. Om en ikke har e-post, send en SMS til 45070790 (Aina) så skal vi finne en løsning. 

 

 Kontakt
MiniUglan har egen mailadresse: miniuglan@gmail.com