Hei alle store og små!

 Er du mellom 0 og 15 år og heier på KBK?

Da vil vi gjerne ha deg med i MiniUglan!

 

 

Hva er MiniUglan?
MiniUglan er for alle barn mellom 0 og 15 år, som heier på KBK.

Ønsket er å få ei god barnegruppe, skape gode relasjoner og danne vennskap. Barna flagger på indre bane sammen med Uglan før kampstart, og vi står sammen på eget feilt på tribunen. Dette feltet, såkalt MiniMosen, er ved inngang 8, rett ved utgang,kiosk og toalett, og har en grei avstand til Uglan. MiniMosen er stor nok til at foresatte kan stå sammen med sine barn. Det er ingen begrensning på hvor mange voksne et barn kan ha med seg, vi voksne må bare passe på at vi ikke står foran barna så de ikke ser noe. MiniMosen er også bak sikkerhetsnett slik at ballen ikke kommer opp på tribunen.

 

 Hva koster det å være medlem i MiniUglan?
Medlemsskap koster kr. 150,- pr barn pr kalenderår.
Sesongkort inkl medlemskap koster kr. 800,- pr barn (Valgfritt, men man må ha billett til kampene)

Foresatte må også ha kampbillett eller sesongkort på vår tribune. Ved medlemskap og/eller sesongkort i Uglan og MiniUglan, kan du melde deg inn her

Når du melder deg inn via hjemmesiden vår, er man ikke medlem før man har betalt fakturaen man får tilsendt og denne er registrert hos oss. Dette kan ta noen dager. Når dette er i orden kan en foresatt (få barn har Facebook selv) melde seg inn i MiniUglan medlemmer på Facebook. Ved innmelding får man spørsmål hvem man er foresatt til, dette spørsmålet må besvares før godkjennelse. Dette fordi vi ikke vil slippe inn uvedkommende. Om faktura er betalt og registrert hos oss, vil bli sjekket før du blir godkjent i gruppa. 

 

 Egne effekter
Vi har tidligere hatt egne produkter for salg. Dette har vi ikke mer av da dette er kostbart og litt vanskelig ifht lagerplass osv. Uglan har nå gått inn i samarbeid med KBK i stadionshoppen hvor det vil komme litt produkter med egen logo på. Hva som blir med MiniUglan blir lagt ut her på hjemmesida og i Facebook-gruppa vår. Her blir vi glade for innspill på hva barna har lyst på, så send gjerne ideer til miniuglan@gmail.com, så skal vi se om det lar seg gjøre :)

Det er også viktig å si at man må ikke ha noe effekter, verken fra MiniUglan, Uglan eller KBK, for å være med. Her er alle velkommen uansett :)

I 2022 ble det kjøpt inn nye tribuneflagg. Disse er ikke til salgs, men blir brukt til flagging på indre bane på hjemmekamper, på tribune på bortekamper og eventuelt ved andre arrangementer. Disse blir delt ut ved inngang til banen og skal leveres inn etter flagging.

 

 På kamp eller andre arrangementer i regi av MiniUglan
Når vi er på kamp eller andre arrangementer har alle foresatte ansvar for egne barn.

Vi voksne som er til stede er ikke barnevakter for andres barn. 

Flagging
Det flagges før alle hjemmekamper (kan bli avlyst pga vær). Her får man låne flagg som MiniUglan har kjøpt inn.
For å være med må man ikke være medlem i MiniUglan.
Oppmøte er i bakken/innkjøringa til banen, ved inngang 7 (mellom stadionshoppen og Slatlem Corner), ca 30 minutter før kampstart.Her får man utdelt et flagg som skal leveres inn igjen før de går til tribunen.

Vi har noen faste voksne som er ansvarlig for at dette går fint for seg. Barna har IKKE lov å løpe rundt på banen som de vil for å oppsøke spillere eller annet banepersonell. Ved slike hendelser kan det føre til utestengelse på flagginga.

 Bortetur
I 2021 og 2022 var ikke dette mulig å gjennomføre.
I 2023 ordnet vi sponsorer og dro på busstur til Ålesund. Turen kan du lese om her

Vi ser på mulighetene for å få til en tur i 2024 også

 Alkohol og annen rus
Det er IKKE TILLATT med alkohol eller annen rus på noen av MiniUglan sine arrangementer eller i MiniMosen. Dette gjelder for ALLE deltakere, uten unntak. Dette er barnas arena og det skal oppleves trygt og morsomt for de.

 Sosiale media
MiniUglan har egen gruppe på Facebook for sine medlemmer. De fleste barna har ikke Facebook, men noen av de eldste har. Foresatte kan og bør være medlem i gruppa vår, da informasjon vil bli lagt ut der først. Gruppa heter "MiniUglan medlemmer", så send en medlemsforespørsel og den blir godkjent når medlemskap/sesongkort er registrert betalt. 

All info blir publisert på Facebook, samt at det sendes ut mail til alle foresatte, og det legges i kalenderen her på hjemmesida. Noe vil det også lages artikkel om på hjemmesida. Så når barnet melder seg inn, er det viktig å registrere en epost slik at en kan få beskjeder og info.

 Kontakt
MiniUglan har egen mailadresse: miniuglan@gmail.com

 

MiniUglan har fått sin egen sang. Melodien er Skipper'n

MiniUglan kvit å blå
Vi heie på KBK
Vi svinse å svanse
Vi syng høgt å danse
For MiniUglan e så råååå!