Hei alle store og små!

 

Er du mellom 0 og 15 år og heier på KBK?

Da vil vi gjerne ha deg med i MiniUglan!

 

 

Hva er MiniUglan?
MiniUglan er for alle barn mellom 0 og 15 år, som heier på KBK.

Ønsket er å få ei god barnegruppe, skape gode relasjoner og danne vennskap. Barna flagger på indre bane sammen med Uglan før kampstart, og vi står sammen på eget feilt på tribunen. Dette feltet, såkalt MiniMosen, er ved inngang 8, rett ved kiosk og toalett, og har en grei avstand til Uglan som står lengre bort. MiniMosen er stor nok til at barna kan røre seg litt og foresatte kan stå sammen med sine barn. Det er ingen begrensning på hvor mange voksne et barn kan ha med seg. Vi voksne må bare passe på at vi ikke står foran barna så de ikke ser noe. 

 Det trengs noen som kan lage sanger og bannere, og ei gruppe som kan være med å designe nye produkter. Uglan har ressurser til å hjelpe til med alt dette, men barna må være med.

 Vi ønsker også å finne på forskjellige aktiviteter mellom kamper og sesong. Når sesongen er slutt, ønsker vi å fortsette å finne på ting. Dette er ei veldig fin tid å bruke på forberedelser til ny sesong, lage bannere, sanger, design til nye produkter, men også det sosiale. Her er det mange muligheter, og barna skal være med å bestemme hva de har lyst til. Noen aktiviteter passer for noen aldersgrupper, så her må vi passe på at det er noe for alle.

 

 Hva koster det å være medlem i MiniUglan?
Medlemsskap koster kr. 150,- pr barn pr kalenderår.
Sesongkort inkl medlemskap koster kr. 800,- pr barn (Valgfritt)

Foresatte må også ha kampbillett eller sesongkort på vår tribune. Ved medlemskap og/eller sesongkort i Uglan, kan du melde deg inn her eller ta kontakt på medlem.uglan2003@gmail.com

Barn som allerede er medlem i 2021, også de med sesongkort, er automatisk med i MiniUglan ut 2021. Disse må fornye medlemskap, og ev sesongkort, for 2022. 

Når du melder deg inn via hjemmesiden vår, er man ikke medlem før man har betalt fakturaen man får tilsendt og denne er registrert hos oss. Dette kan ta noen dager. Når dette er i orden kan barnet (eller en foresatt) melde seg inn i MiniUglan medlemmer på Facebook. Ved innmelding får man spørsmål hvem man er foresatt til, dette spørsmålet må besvares før godkjennelse. Dette fordi vi ikke vil slippe inn uvedkommende. Om faktura er betalt og registrert hos oss, vil bli sjekket før du blir godkjent i gruppa. 

 

 Egne effekter
Vi har brukt av sponsormidler vi har fått tidligere år, til å kjøpe inn litt egne effekter, og alt selges i supportershoppen i Gågata.

Det er helt valgfritt om man vil kjøpe noe, man må ikke ha noe for å være med. Vi er opptatte av at produktene ikke skal prises for høyt. Samtidig må vi ha noe fortjeneste slik at vi kan handle nytt etter hvert. 

Produktene er i salg i supportershoppen fra og med 9. oktober 2021. Les eget innlegg om dette her  

 

 Uglan Supportershop
Uglan Supportershop ligger i Gågata (Nedre Enggate 19). Hit flyttet vi i juni 2021, og her trives vi kjempegodt. Det er mange frivillige som holder butikken åpen 2 dager i uka, pluss stands av og til), samt bestiller varer, lager vaktliste osv. Her kan det også bli muligheter for MiniUglan å få til noe selv, jobbe der, lage noe arrangement osv. I kjelleren har vi lager, samt sittegruppe og TV. Her er det mulig å samle noen få og ha feks filmkveld, hobbyverksted osv. Barna kan også dra på stands med egne varer om de ønsker det. Her er det mange muligheter, om vi voksne stiller opp og gjør ting gjennomførbart for barna. 

 

 På kamp eller andre arrangementer i regi av MiniUglan
Når vi er på kamp eller andre arrangementer har alle foresatte ansvar for egne barn.

Vi voksne som er til stede er ikke barnevakter for andres barn. 

 

 Borteturer
Jeg har lyst å ha med meg MiniUglan på tur, kanskje allerede i 2022. Om vi skal dra, så er det aktuelt å dra med minibuss/buss, og inkludere de som er mellom 15 og 18 år også. Grunnen til dette er at Uglan sine bussturer har 18-års aldergrense om de ikke har med ledsager. Om det er mulig å gjennomføre en slik tur av henger av hvor vi kan dra, hvilken dag kampene går på, årstid og, dessverre, corona-situasjonen. Dette vet vi ikke før terminlista for 2022 kommer. Kanskje må vi ha overnatting, og hvordan skal dette gjennomføres?

 

Alkohol og annen rus
Det er IKKE TILLATT med alkohol eller annen rus på noen av MiniUglan sine arrangementer eller på kamper. Dette gjelder for ALLE deltakere, inkludert foresatte. Dette er barnas arena og det skal oppleves trygt og morsomt for de. 

 

 Sosiale media
MiniUglan har egen gruppe på Facebook for sine medlemmer. De fleste barna har ikke Facebook selvsagt, men noen av de eldste har. Foresatte bør uansett være medlem i gruppa vår. Gruppa heter "MiniUglan medlemmer", så send en medlemsforespørsel og den blir godkjent når medlemskap/sesongkort er registrert betalt. 

All info blir publisert på Facebook, samt at det sendes ut mail til alle foresatte, og det legges i kalenderen her på hjemmesida. Noe vil det også lages artikkel om på hjemmesida. Så når barnet melder seg inn, er det viktig å registrere en epost slik at en kan få beskjeder og info. Om en ikke har e-post, send en SMS til 45070790 (Aina) så skal vi finne en løsning. 

 

 Kontakt
MiniUglan har egen mailadresse: miniuglan@gmail.com

 

 

MiniUglan har fått egen sang, tusen takk til Espen Ersvik for den! 

Ja vi e MiniUglan
Å vi heie på Baillsund vi
Shalallallala Shalallallala

Vi e dæm minste supporteran
Vi e minst like viktig vi
Shalallallala Shalallallala
For d e vi som e fræmtia