• Uglan Supporterklubb er tuftet på Kristiansund Ballklubbs verdier og vi skal representere disse like godt som vi representerer laget i våre hjerter.
  • Vi er ambisiøse og har gode holdninger
  • Vi er positive, og skal primært støtte og løfte fram vårt eget lag
  • Motstandere skal vi "ta" med humor og glimt i øyet
  • Vi skal være gode rollemodeller, da det er mange barn og miniugler på stadion som skal være med oss å synge. Vi skal glede og motivere de!
  • Vi er inkluderende. Det handler om følelser, tilhørighet og samhold. Å kunne få en felles opplevelse av håp, glede, sorg og sinne uansett inntekt, hudfarge sosial status og politiske meninger
  • Vi er like, vi står sammen. Vi ler sammen, vi gråter sammen. Vi har en felles identitet, vi elsker en ting - et lag, sammen.
  • Vi har også en visjon om å være Norges triveligste og morsomste supportere. Vi er førstereisgutter og "amatører" i forhold til de fleste Eliteserieklubbene, så vi vil nok bli sett ned på og bagatellisert av mange supporterklubber. Derfor skal vi hevde oss med god humor og være godt vertskap for tilreisende supportere. Det vil vi få igjen for når vi er på bortekamper. Vi skal være ønsket på besøk rundt om slik vi ønsker bortesupportere velkommen til oss


Publikum knytter enormt sterke bånd til det laget de holder med. Man kaller seg fan og slike bånd er så sterke at de gjerne går i arv. Man ofrer mye for laget og man står ved lagets side i tykt og tynt. Jeg er ei stolt ugle! Jeg er KBK-fan! Jeg gir alt for laget mitt. Min fritid, mine penger, - mitt lag, min lidenskap!


Man kan ta fra en supporter resultater, men man kan aldri ta bort håpet. Håpet og troen på det en gang vil gå bra og at min klubb kommer til å vinne. Håpet og troen på at jeg en gang skal få oppleve dette sammen med mine venner. Håpet og troen på neste kamp. 

Og når det innfris så er det en ubeskrivelig følelse. Et kollektivt løft som man opplever sammen med andre. Andre som også bærer drakten til laget sitt, som også synger de samme sangene. 

 

Stolthet, fellesskap - pur glede!

Det kalles lidenskap

    Det er UGLAN!

 

Ikke medlem? Klikk her