Superlørdag i butikken 28. august 2021

Superlørdag i butikken 28. august 2021

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 29.08.21.

Ja, det var rett og slett det det var i går, SUPERLØRDAG!

Å våkne om morgenen å se sola på vei opp mot blå himmel, da vet du at dagen blir bra uansett. Men at det skulle bli SÅ bra, hadde nok de færreste av oss trodd eller håpet på. Det var mange innom oss i løpet av de få timene vi var åpen, ja veldig mange faktisk. Mange kom innom for en kaffe og en blå Uglan-vaffel, og mange kom innom for en handel, det er vi utrolig glade for! 

Flere barn kom å laget en tegning til oss, som vi fikk hengt opp på veggen, ja faktisk har vi fått så mange tegninger siden vi åpnet i Gågata, at vi måtte begynne på en ny vegg :D Kjartan hadde med kjegler, fotballer, mål og bånd, så vi fikk vår egen fotballbane rett utenfor døra. Som bildene viser, ble den mye brukt av både store og små (tror faktisk den ble mest brukt av de store, om man ser på bildene :D) 

 

Tusen takk til INTERSPORT Løkkemyra, som sponset fotballer og kjegler til oss. Det vil bli mye brukt i årene som kommer :)

 


Fride Malén (6) og Sander (7) kosa seg med vaffel og nye tegninger til veggen vår :)

 


Eilif (4) kom også innom. Han prøvde seg på fotball. En framtidig KBK-spiller, det er jeg sikker på :)

 


Christina har stålkontroll på vaffelstekinga :) Her kan jeg se for meg at Anne Grethe er sendt ned i kjelleren for å lage mer vaffelrøre :D

 


Kjartan og Jarl Ivar deler ut billetter til KBK - Ytre Batnfjord søndag. To kjekke karer :)

 


Sander (7) spiller fotball hver dag, for han skal spille på KBK når han blir gammel nok. Han var aktiv på fotballbanen denne dagen, trening er viktig. 

 


Kjartan viser fram sine trikseegenskaper, og jommen var vi ikke flere som ble imponert du :)

 


Sander (7) vs Kjartan (??) Jeg vet ikke hvem som vant, men det har helt sikkert Sander kontroll på :)

 


Emil kom også innom sammen med pappan sin. Jeg fikk høre at han skulle kjøpe seg genser eller jakke. Om det ble noe genser eller jakke vet jeg ikke, for han var nok mest ute å spilte fotball :) Emil er en meget aktiv supporter, som helst står i capotårnet under kamp :)

 

 


Snorre Strand Nilsen stakk innom, og selvsagt måtte han signere spillertavla han også :)

 

     
Både Sander og Snorre måtte fram med tusjen når de kom innom. Det var ikke bare barna som spurte pent denne gangen *Ler*

 


Sander ble gjerne med å spilte litt, og da klarte ikke Rita å la være *leeeer* 

 


Sander og Maxi (5)

 


T.v. Jarl Ivar, Kjartan, Marita og Snorre S. Nilsen

 


En kaffe og vaffel i finværet er supert, og enda kjekkere når en kan slappe av i sosialt samvær. 
T.v. Pappa og mamma Olsen, Wenche Lie og Gerd Åse Svensson 

 


Christina tar en velfjortjent pause etter noen timer ved vaffeljernet :)

 Vi elsker at barna kommer innom oss i butikken, og at flere er med på kamp. Derfor må alle barna, og mamma'n, pappa'n, tanta og bestefaren følge med her og ellers i sosiale media utover høsten, for nå skal det skje mye framover :)

 Vi i butikken takker for laget, handelen, praten og latteren. Vi er utrolig glade for å ha nettopp DEG med på laget, vi trenger alle sammen. Vi håper vi kan gjenta suksessen en annen gang,