Reisebrev Tiller - KBK

Reisebrev Tiller - KBK

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 02.08.21. Oppdatert 02.08.21.

Reisebrev

Tiller - KBK

1. august 2021

 

 

Endelig åpnet det seg en mulighet for å ta med seg kidsa på sin første bortetur. De gledet seg veldig, og spente på seg sikkerhetsbeltet i bilen rundt kl 11 søndagsformiddag, de hadde jo vært oppe i flere timer allerede og da var ventetida lang..

 Når man har en C-Max som turvogn til 6 personer, ja da har du =NULL bagasjerom igjen. Så 6 ble til 7, om man inkluderer tromma som måtte ha sitt eget sete faktisk.. Men på tur med alt og alle kom vi oss :)

 Det viktiste på turen opp til Trondheim var å kjøre sammen med Uglan-bussen, ble jeg fortalt. Vi venta på Flatsetøya og la oss på hjul idet bussen passerte oss. Bussen kjørte for sakte, så vi dra ifra bussen opp Krifast og møtte de igjen på ferga. Inn å kjøpe is og svele, selvsagt! Kjekt å treffe igjen glade Ugler på tur :)

 

Vi dro ifra bussen etter ferga også, ungene hadde bestemt seg for McDonalds før kamp. Da måtte vi bare komme oss av gårde :) McDonalds var så som så synes vi voksne, men kidsa elsket det hvertfall.


Vi var tidlig på plass på TOBB Arena Sør, ja faktisk de første bortesupporterne. Ungene var sjokkert at det ikke var tribuner der, de trodde jo selvsagt at det var Kristiansund Stadion ganger en million! Dette var jo liksom det største de skulle oppleve hele livet, og så er det bare gress.. Haha! Men greit var det likevel, det var kjempehyggelige vakter ved inngangen, de slo gjerne av en prat de:) Og ungene synes det var gøy å leke på vollen også. Bra Fride hadde grønndrakta på, så ikke grønsken vises så godt *Ler*

 Vi venta lenge på bussen som skulle komme, vi var der jo tross alt kl 16 vi, med to utålmodige barn på 6 og 7 år..

To dryginger begynte å bli lei av å vente på de andre... 

 

Sander følger nøye med på oppvarminga, ikke kontakt å få her hehe

 


Endelig var bussen og Uglene på plass, og kampen kunne starte.

 

 Vi var noen Ugler som prøvde å holde liv i supportergjengen, og jeg må si jeg er virkelig imponert om Birger fortsatt har stemme igjen i dag hehe :) Til og med jeg og tromma måtte ta pauser innimellom.. 

 

 

At kampen endte 1 - 5, har vel alle fått med seg nå. Men opplevelsene for kidsa var langt ifra over. Vi vender snuten hjemover, holder følge med bussen til Orkanger. Der tok bussen en stopp, imens vi kjørte videre for å rekke ferga kl 22.30. Turen sørover går fint, med latter og sang i bilen, spill og telefoner kommer etter hvert på. Yess, nå sovner de minste snart! Men nei, ny sang.. Jaja, er man på tur så er man på tur, det er heldigvis ferie.

 Ankommer etter hvert Halsa fergekai. Klokka er 22.03...... Det går ingen ferge kl 22.30, nemlig! Nei, for etter kl 22 går det bare hver hele time... Nemlig.... Jaja, ikke annet å gjøre enn å vente det.. Heldigvis hadde vi med mat og drikke, og været var bra. Var godt å strekke på beina etter et par timer i bilen, kidsa leker sisten og har det kjempekjekt. Såå.......... «Der kommer bussen, der kommer bussen!!!!» Så glade for å se Uglan-bussen komme rullende nedover mot fergekøa. To MiniUgler som gjerne skulle vært med i den bussen tror jeg, så vi må nok satse på familiebuss når vi skal til Oslo å spille cupfinale i mai :D

Noen minutter kommer en svart buss rullende nedover mot køa. Kidsa hadde fått med seg hvilken buss spillerne hadde, så det ble ellevill jubel når den ble oppdaga! Vi gikk bort til bussen så ungene fikk autografer på skjerfene sine, og tatt noen bilder.

Sander har møtt sin favoritt, Sean, opptil flere ganger, men er like stolt hver eneste gang.

Fride har vært Coly-supporter siden hun var 2 år, og nå fikk hun treffe han igjen. Fikk signert Coly-skjerfet sitt og tatt et bilde. Lever lenge på det når du er 6 år!

 

 En skulle tro at nå ble det stille i bilen og kidsa tok kveld, det tar jo tross alt ca 40 minutter fra Kanestrøm og hjem til Møst, pluss fergeturen.

Men nei... Alle sammen lys våken til vi kom hjem. Klokka var 00.30 og det var ikke noe stress med å komme seg i seng..

Det må en vel ta som en vellykket opplevelse?

 

Tusen takk til alle Ugler som inkluderer kidsa slik de gjør, det er helt fantastisk! De har fått en opplevelse de sent vil glemme, og det sammen med dere.

 Nå gleder vi oss til trekning av runde 3 på onsdag, kanskje kan vi dra på en ny bortetur i september?

 

 

En liten hilsen fra Fride (6år), Sander (7 år), Sofia (12 år), Åse, Stein Arne og Aina