MiniUglan: KBK - Tromsø 30. oktober 2021

MiniUglan: KBK - Tromsø 30. oktober 2021

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 28.10.21.

Hei igjen alle MiniUgler! 

Det var så kjekt å se at så mange ble med på flagging til forrige kamp, jeg talte 16 barn på indre bane! Dere var kjempeflinke alle sammen!
Klarer vi å gjenta dette til denne kampen også?

Det var en liten, men ivrig gjeng som sto på tribunen sammen med oss sist. Denne gjengen ble ganske flinke på skjerfing, så dette skal vi fortsette med! For de som ikke vet hva det er, så snurrer man skjerfet over hodet når man synger. Har du ikke vært med på det før så er det fint om barna hjelper hverandre (jeg hjelper selvsagt til om det trengs) :)  
Har man ikke skjerf, så kan man bruke en lue eller pannebånd, eller hva man ellers har tilgjengelig. Fint om voksne som har skjerf kan låne bort sitt litt om noen barn ikke har :)

Vi prøver også å synge med på noen av sangene som Uglan synger, noen av disse er ganske enkle å lære seg. Om noen er gode på å lage heiarop, så gjør gjerne det :) Vi prøver å få til en "MiniUglan, klapp klapp klapp" hvertfall, og få med oss resten av tribunen og stadion :)


MiniUglan er helt nytt, og her må vi jobbe sammen med KBK og vaktene for å finne ut av ting underveis.
Av erfaring ifra forrige kamp, så er dette kjørereglene for flagging denne gangen: 

ALLE barn som vil være med å flagge må være ute i god tid. Man må først gå inn inngang 8 for å få registrert billett/sesongkort (Inngangen åpner 1 time før kampstart, her blir det raskt kø). Så må man gå ut igjen ved inngang 7 (spør vaktene om du er usikker). Barna får nå ikke gå inn igjen! Om voksne følger barna fra tribunen til containeren, må den voksne gå inn igjen inngang 8 (husk billetten din).
Når flagging er over venter alle i bakken og vi går samlet inn inngang 7. Der blir vi tatt imot av noen snille vakter som hjelper oss å komme raskt på plass på vår plass.  Dette gjelder også de voksne som følger barn ned til banen (husk billetten din). Det er viktig at alle går inn inngang 8 og får registrert billett/sesongkort først! 

Vi har noen flagg som er større enn andre. Det er derfor slik at de eldste barna får de største flaggene, man kan ikke alltid velge selv. Kjekt om 3-4 barn vil holde banneren hvis det er nok oppmøtte flaggere. Om ikke kan vi være to voksne som holder denne, da det er litt viktig å bruke den og vise oss fram. Den er dessverre alt for stor til å bruke på tribunen. 

 

Oppmøte for flagging er ved containeren 30 minutter før kampstart, altså klokken 15.30 denne gangen. Alle som vil får være med så langt vi har flagg til alle. Har du et passende flagg selv, så ta det gjerne med og bruk dette. 


Mangler du billett til kampen? Send Jannicke en SMS på 41191918 så ordner det seg :)