MiniUglan starter opp!

MiniUglan starter opp!

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 25.09.21.

Endelig!

 

Jeg ble lei av å vente på at koronaen skulle forsvinne og landet åpner opp. Så for ca 4 uker siden begynte jeg jobben med å starte opp, jeg vil ha barna samlet på kamp. Det har vært prøvd i så mange år, så heldigvis var Ulf ferdig designet, det samme med logoen. Ære være de som har gjort så mye fra før, som har prøvd å starte opp flere ganger, det gjorde jobben min mye lettere. 

Jeg startet med å sjekke hvor mye penger det sto på kontoen til MiniUglan. Så ble det ei ukes tid med mailer fram og tilbake med levrandører, før jeg landa på produkter. MiniUglan har aldri kommet så langt, Ulf har aldri vært på trykk før. Det lover bra, men det er mye igjen!

I dag, lørdag 25. september 2021 åpner Norge igjen, og det passer bra. For nettopp i dag finner du Uglan Stand på Futura. I dag starter reklamen for MiniUglan, fra i dag av kan du melde deg inn! Det er stort, og jeg håper mange vil være med! Stikk innom damene på stand på Futura, Ronja er på storkaia, og vi har med oss i butikken i Gågata, og få deg en flyer, vis de til alle barn du kjenner! Få med store og små, så Ulf slipper å være ensom mer! 

Når alle varene til MiniUglan er kommet, skal vi ha lansering i supportershoppen i Gågata. Da trenger jeg barn som kan hjelpe meg å planlegge. Vi er så heldig at vi har fått laget en MiniUglan-sang, den må også øves litt på til første kampen. Nå må jeg ha hjelp fra barna for å komme videre! 

Ta kontakt på mail (miniuglan@gmail.com), SMS 45070790 eller send meg en melding på messenger om det er noe du lurer på, jeg skal svare så snart jeg kan.