Mangler du sesongkort?

Mangler du sesongkort?

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 17.01.24. Oppdatert 17.01.24.

Vi kjører på og håper flere blir med oss på kamp i 2024 :)

Uglan er en super gjeng som gjerne vil ha med flere. Vi møtes på Slatlem Corner før hver hjemmekamp og her kan man kan kjøpe seg pizza og drikke, både med og uten alkohol. Stemmebåndene varmes opp og man kan lære seg sanger. Man møter alltid noen å bli kjent med her :)

For de som har med barna (0-15 år) og ikke får muligheten til å være med på Slatlem Corner før kamp, blir godt tatt imot i MiniUglan. Her kan foresatte være med barna både på flagging før kampstart og stå sammen i MiniMosen på tribunen. Les mer om MiniUglan her

Vi drar som regel på noen borteturer hvert år. Vi kjører buss og drar på pub før kamp. Noen benytter timene før kamp til å dra på shopping eller ut å spise middag med gode venner, dette er helt opp til en selv :) På turene er det med alt fra 18 til 70(?) år, det er plass til alle og alle har det kjekt sammen. Det er planlagt flere turer i 2024, og som medlem får du muligheten til å melde deg på først og du får rabatterte priser.
Bortetur med MiniUglan er vanskelig å få til da det er mye mer som skal tilrettelegges for barna, men det jobbes også med å få til dette i 2024

Vi kan også tilby de billigste sesongkortene på hele stadion og prisene inkluderer medlemskap i Uglan.
Voksen kr 1800,-
Honnør/student kr 1000,-
MiniUglan kr 800,-
+ kr 100,- pr stk om du vil ha plastkort

Det er ingen grunn til å vente, det er ikke lenge til sesongstart. Trykk her for å komme direkte til innmelding :)
Dere som var medlem i 2023 skal ha mottatt faktura på mail. Har du ikke fått denne, eller den på magisk vis er borte, send SMS til 41 19 19 18 (medlemsansvarlig), så får dere hjelp :) 

Hos Uglan og MiniUglan vil vi at alle skal føle seg velkommen og inkludert. Tror du at du kjenner ingen?
Send en mail til media.uglan@gmail.com så skal vi hjelpe deg :)