Jaddaaa!

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 31.08.22.

Hvor var du da KBK tok første hjemmeseier 2022??
Satt du hjemme i stua? Shame on you!

For oss som møtte opp på stadion, så ble det en ellevill opplevelse. Ja, det må være den deiligste seieren siden starten i Eliteserien i 2017!

Med 2-1 til pause, ble det en forferdelig 2.omgang. Ja, for følelsesmessig var det helt grusomt å stå på tribunen siste 50 minuttene i kveld. Det var mange som var nære på hjerteinfarkt, det er jeg skråsikker på.

Vi fikk se et friskt lag som ville dette i dag, og med så god støtte fra tribunen skulle det bare mangle at det ikke gikk vår vei denne gangen.

Jeg så Abyss-tribunen klappe og reise seg de siste minuttene av kampen. Det kan jo aldri ha skjedd før..?
Men, godt jobba Abyss!

Vi gratulerer Faris med 2 mål, og vi håper så veldig at dette kun var forsmaken på hva vi har i vente.

Det er teoretisk mulig å redde plassen i Eliteserien enda, og KBK er jo kjent for å skrive historie.