Herrer: KBK - Tromsø 30. oktober 2021

Herrer: KBK - Tromsø 30. oktober 2021

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 28.10.21.

Tilbake til Fortet, for andre gang på under ei uke. Tromsø har sanket mer poeng enn KBK de siste rundene, og kommentarene flakset på Facebook etter onsdagens kamp mot Mjøndalen. Men nå er det ny helg, og ny kamp. Nå skal vi gruse Tromsøingene? Tromsøværingene? Samma f, de derre hvitstripene. Eller er det rødstripene? Who cares.. 

 

En skal ikke undervurdere Helstrups lilleputter, men vi må håpe at våre egne har gjort grep etter de tre siste kampene. Nå skal vi ikke bare vinne, men også gruse! Vi trenger alle målene vi kan få, for å komme på plussiden igjen. 

 

Klubbene har en sesong sammen i 1. divisjon (2014), der begge lag vant på sine hjemmebaner. Etter det møttes de igjen i Eliteserien i 2017, 2018, 2019 og nå i 2021. Av disse kampene er det tre uavgjorte, tre seiere til KBK og en seier til Tromsø.
Vi får et gjensyn med Christophe Psyché som forlot KBK i fjor. Han dro til AEL Limassol i Tyrkia for han dro til Tromsø i sommer. Vi tar han vel godt imot med trampeklapp og konfetti?? 

 

En magisk vårdag

En magisk vårdag i 04
Det starta med ett pang
Amatøra blei te proffa
Ja d va nå stort på gang

Me 1 Braksstad å 2 Geira
Så klatra vi fra bunn 
Stoltheta e ækte
Å vi kjæm fra Kristiansund 

Allez allez allez
Allez allez allez
Allez allez allez
Allez allez allez

 

 

Uglan selger billetter, send Jannicke SMS på 41191918 om du trenger en eller flere. Utdeling skjer i butikken i Gågata på lørdag mellom 11-13. 

 

Husk at kampen starter kl 16 denne dagen! 

 

 

Sjer dæ på kamp!