Uglans visjon

Bli medlem

Vår visjon

Uglan Supporterklubb er tuftet på Kristiansund Ballklubbs verdier og vi skal representere disse like godt som vi representerer laget i våre hjerter.

Vi er ambisiøse og har gode holdninger.

Vi er positive, og skal primært støtte og løfte frem vårt eget lag. Alltid!

Motstandere skal vi ″ta″ med humor og glimt i øyet.

Vi skal være gode rollemodeller, da det kommer til å være mange barn og miniugler på stadion som skal være med oss å synge. Vi skal glede og motivere de!

Vi er inkluderende. Det handler om følelser, tilhørighet og samhold. Å kunne få en felles opplevelse av håp, glede, sorg og sinne uansett inntekt, hudfarge, sosial status eller politiske meninger.

Vi er like, vi står sammen! Vi ler sammen, vi gråter sammen. Vi har én felles identitet, vi elsker én ting - et lag, sammen.

Vi har også en visjon om å være Norges triveligste og morsomste supportere. Vi er førstereisgutter og ″amatører″ i forhold til de fleste Eliteserieklubbene, så vi vil nok bli sett ned på og bagatellisert av mange supporterklubber. Derfor skal vi hevde oss med god humor og være godt vertskap for tilreisende supportere. Det vil vi få igjen for når vi er på bortekamper. Vi skal være ønsket på besøk rundt om slik vi ønsker bortesupportere velkommen til oss.

Men glem ikke; under kampen er vi motstandere! Og DET skal høres!

Publikum knytter enormt sterke bånd til det laget de holder med. Man kaller seg fan og slike bånd er så sterke at de gjerne går i arv. Man ofrer mye for laget og man står ved lagets side i tykt og tynt. Jeg er stolt ugle! Jeg er KBK-fan! Jeg gir alt for laget mitt. Min fritid, mine penger, - mitt lag, min lidenskap!

Man kan ta fra en supporter resultater, men man kan aldri ta bort håpet. Håpet og troen på at det en gang vil gå bra og at min klubb kommer til å vinne driver oss.

Håpet og troen på at jeg en gang skal få oppleve dette sammen med mine venner. Håpet og troen på neste kamp.
Og når det innfris så er det en ubeskrivelig følelse. Et kollektivt løft som man opplever sammen med andre. Andre som også går i drakten til laget ditt. Som også synger de samme sangene.

Stolthet, felleskap - pur glede!
Det kalles lidenskap.

Det er Uglan!

Kontakt oss

Uglan supporterklubb-ikon

UGLAN supporterklubb

Kristiansund