Vi har flyttet!

Vi har flyttet!

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 27.06.21. Oppdatert 01.07.21.

Hei igjen folkens! 

Som mange har fått med seg har vi flyttet butikken og hatt nyåpning i dag, lørdag 26. juni. Her skal vi fortelle litt om denne prosessen

 

Det var utfordringer med trappen ned til kjelleren i Hauggata/Kaibakken. Av denne grunn har vi i en tid forhørt oss litt rundt etter annet egnet lokale, da vi ønsker å invitere alle inn i butikken vår. Det skulle vise seg å være like vanskelig som vi trodde, å finne et lokale til en pris vi kan leve med. 

Ukene går, og plutselig får styreleder, Jarl Ivar, en telefon. Dama i andre enden vil ha Uglan som nærmeste nabo! Dermed drar 4 medlemmer fra styret for å ta en titt. Bildene fra visningen kan du se lengre ned på siden. 

Resultatet ble enstemmig vedtatt i styret, og kontrakten ble signert søndag 13. juni. Vi sto dermed med et lokale som er større, ingen trapp ute, masse plass utenfor til hva vi måtte finne på og et ivrig borettslag som vil ha liv i Gågata igjen. Åpningsdato ble satt til 26. juni, dette skulle vi få til på 2 uker!

Noen malte, en la gulv, noen pakka ned, og noen kjørte flyttelass. Hyller ble montert, klistremerker laget og hengt opp, kake ble fikset, og noen pakket ut varer. En iherdig innsats fra flere. Det har vært mange timer med jobbing, fra morgen til kveld, og enkelte ganger til langt på natt. Etter hvert ble vi ganske slitne og dryge, noe som sees på enkelte bilder :) Men likevel har det vært morsomt å få ta del i dette, en ny epoke i Uglan Supporterklubb. 

 

Åpningsdagen

Endelig var dagen her, og dørene kunne åpnes kl 11. Vi tok ut teltet og bord og stoler, vi fikk etter hvert også til litt musikk utenfor. Litt oppstartsutfordringer ble det, da bankterminalen bestemte seg for at dette ble'n ikke med på frivillig. Etter litt krangling med Birger, løste det seg heldigvis. 
En hyggelig reporter fra TK kom på besøk for å slå av en prat. Hun tok noen bilder og skal lage en artikkel på tk.no
Olaus Skarsem stakk innom som lovet, og tok seg tid til å signere tavla vår, ta bilder og en lang prat med oss ivrige supportere. Takk for besøket og en hyggelig prat Olaus! 

Kaka fikk vi sponset fra Tor Sevaldsen, og det var ikke en bit igjen når vi stengte dørene kl 16. 

Mange var innom oss denne dagen, og det var bare positive tilbakemeldinger fra alle kunder. Alle var enige i at det var lurt å flytte til Gågata.

Vi ser fram til å lage liv i Gågata sammen med folket. 

 

 Vi har fortsatt samme åpningstidene som før

Onsdager 12-16 

Lørdager 11-15