Vi blir litt kjent med medlemmene våre! #3

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 04.08.21.

Hei!

Jeg heter Marta Isabel Gravem og er 46 år gammel. Ble adoptert fra Colombia til ei lita bygd i Gjemnes kommune da jeg var 7 år gammel. Jeg begynte tidlig med å spille fotball i Batnfjord, og spilte til jeg gikk ut ungdomsskolen. Hadde aldri interesse for norsk fotball, frem til jeg flytta til Kristiansund og KBK landet i Eliteserien. Er vel noe man kan si om meg, er at jeg er over middels fan av KBK. Alle i Uglan vet at min helt er Christian Michelsen, og har fått gleden av å møte han flere ganger! 

Har fått omvendt noen i familien til å bli supportere, og må få si meg utrolig fornøyd med det. Utrolig stolt av å tilhøre supporterklubben, og ser frem til mange gode øyeblikk sammen med dem! 

 

Hvor kommer du ifra?
Gjemnes

Når og hvorfor ble du medlem i Uglan?
2017, fikk øynene opp for KBK, dro på min første kamp der jeg stilte meg opp med Uglan. Ble forelska i klubben og Uglan, så valgte å melde meg inn. 

Når var du på første hjemmekamp? Og husker du hvilken og hva resultatet ble?
Var i 2017, husker ikke hvem de spilte mot og hva resultatet ble, hehe

Har du vært på bortekamp? Hvilken var den første og hva ble resultatet?
Var på kamp da KBK spilte mot ManU - 1-0 til ManU. Så en kamp i Molde. Da tapte vi desverre, men husker ikke resultatet. 

Hva er bra med Uglan?
Det er samholdet, synginga og at alle er så glade i KBK

Hva skulle vi hatt mer eller mindre av i Uglan?
Kommer ikke på noe nå, for nå er det velsig god stemning slik det var første gangen jeg møtte Uglan. Ikke noe krangel, men bare ren glede

Hva synes du om sangene våre? Har du en favoritt?
Man kan bli litt sliten av at de samme sangene går igjen hele tiden. Så vi skulle kanskje fått oss noen nye med litt sambakarakter?Favoritt må være Bacalaoby, kanskje den ikke heter det engang haha!

Har du smakt isen vi selger i butikken? Har du en favoritt?
Har smakt bare den med karamell, håper isen kommer med sjokoladesmak også!

I Uglan er det mye å gjøre. Noen lager sanger, tifo, diverse arrangement, butikken skal driftes og mye mer. Er det noe du kunne tenke deg å bidra spesielt med, nå eller i framtiden?
Ikke noe med tegning eller lage sanger hvertfall, der kommer jeg til kort. Ellers vil vi stille opp om vi blir spurt og kan.  

Har du noen Ugla-effekter? Hvis du kunne velge 1 ting i shoppen, hva ville det vært?
Jeg har: Uglan-teppe, de nye hettegenserne, kopper, skjerf, kjølebager, luer, t-skjorter osv. Tar hva som helst i shoppen jeg. En smule Uglanfanatiker kan man si hehe

Styret leter hele tiden etter nye produkter vi kan selge i shoppen. Hva skulle du ønske vi hadde?
Sengetøy, håndduker, undertøy for dame, herre og barn, lommelykt, penn, vaskekluter, puter/putetrekk med logoen, matbokser, strømper, sekk, sitteunderlag, osv

Din favorittspiller er? (Kan nevne max 3 stk om det er vanskelig å velge)
Skarsem!

Hvem på KBK møter du i ditt drømmemøte?
Christian Michelsen, ingen over, ingen under!

 

Har fått omvendt noen i familien til å bli supportere, og må få si meg utrolig fornøyd med det. Utrolig stolt av å tilhøre supporterklubben, og ser frem til mange gode øyeblikk sammen med dem! 

 

 Tusen takk for deltakelsen Martha!