Tur til Surnadal med MiniUglan

Tur til Surnadal med MiniUglan

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 17.10.21.

Da var endelig dagen her, dagen vi har gledet oss til en stund. En rolig søndagstur med frøkna, ble til en tur med flere MiniUgler og Ugler :D


En flott gjeng MiniUgler på sin første busstur (Fride ville ikke være med på bildet) 

 

 Selv om værgudene ikke spilte på vårt lag i dag, så tok vi fram flagg, blårøyk og tromme. Det ble en våt og kald affære, men heldigvis tørker alt igjen, forhåpentligvis til neste kamp *Ler* 

 

Jentene imponerte oss i dag. De sto virkelig på og viste seg skikkelig fram, det er ingen som piller de på nesen! Selv om Surnadal ledet 2-0 til pause, var det rett og slett MORSOMT å se på jentene våre. De visste selvsagt hva de spilte om i dag, og de visste de måtte vinne for å ha en sjans til å spille om opprykk.
Etter pausen var KBK best. Vi fikk vi se enda mer klikklakk, hodedueller, taklinger og langskudd, og vi fikk se mål av #7 Emma Blomsø Bunes og #11 Anne Lise Olsen. De siste minuttene hadde KBK sjanse på sjanse fra alle kanter, men desverre kom ikke ballen seg over målstreken. Et skuffet lag, forståelig nok, men det var en enorm innsats de gjorde. Vi har et damelag vi skal være stolte av og som fortjener like mye oppmerksomhet som mannfolka får! 


Etter bildet ble tatt kom det flere og flere KBK-supportere på tribunen, vi var faktisk veldig mange.

 

Vel hjemme sendte jeg ei trøstemelding til jentene. Jeg skrev at vi er på plass igjen på torsdag, og at vi ruller etter de igjen neste år. Tilbakemeldingen var at de satte veldig stor pris på at vi kom, og at de gleder seg til flere kamper sammen. 

 

Ingenting er bedre enn sosialt samvær med en flott gjeng, takk for turen til både store og små! Vi ser fram mot neste år og drar på flere slike turer! 

 

Nå skal vi heie jentene fram til mål og 3 poeng, på hjemmebane. Jeg oppfordrer alle som kan til å stille opp! 

 

Neste og årets siste kamp:
KBK - Bud/Elnesvågen/Bryn/Malmefjorden
Kristiansund Stadion
Torsdag 21.10.21 kl 19.30