Takk til deg, 2021!

Takk til deg, 2021!

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 19.12.21. Oppdatert 19.12.21.

Da er det ikke mange dagene igjen av 2021 - et år fylt med spenning, glede og tårer. Skal vi se litt tilbake på alt vi har opplevd sammen?

I februar blir nytt styre valgt inn, og vi kan endelig legge et utrolig vanskelig og krevende 2020 bak oss. Et nytt styre betyr ny energi, noe som gjorde godt i år. 

Sesongen kunne endelig starte 9. mai, og vi satte igang med påmelding og trekning av billetter. Vi måtte "sitte" på felt A og B, og holde avstand. Det gikk sånn sett veldig greit, alternativet var mye værre. Samtidig blir det bestemt at butikken skal flytte til Gågata. Vi pusser opp og flytter, holder på til langt på natt, og etter knappe 2 uker åpner vi i Gågata 26. juni. Det ble mange flotte dager i butikken i år, med flere nye frivillige, salgsrekorder, nye varer og en plass vi kunne treffes til tross for restriksjoner.

  

På stadion kommer klubben med egne seter til oss på vår plass, gule sådan, og antall billetter øker gradvis etter hvert som det lettes på tiltak både lokalt og nasjonalt . Når Rosenborg gjester Fortet 3. oktober, er setene og restriksjonene borte, Norge har åpnet.

 Norge åpnet 25. september. Det var en gledens dag, av flere grunner. Denne dagen har Uglan stand på Futura og starter reklameringen for oppstart av MiniUglan. Vi rakk fire kamper med flagging og eget felt på tribunen i år. Mange flotte barn (og foresatte) har vært sammen med oss, og jeg håper jeg ser igjen alle, pluss flere, neste år. Vi dro også på en liten bortetur, til Surndal for å se på jentene spille. 

Det ble også flere borteturer i år; Volda (NM), Tiller (NM), Lillestrøm og Surnadal (damelaget). 

Nytt i år er jo at KBK nå har et damelag. Vi var en gjeng som dro til Surnadal for å se siste bortekampen for året, og vi var noen få som var på stadion for å se siste hjemmekampen. Jeg håper vi kan gjøre mer for damelaget det kommende året, det er veldig morro det også, og de setter så stor pris på det. 

 

Sammen har vi delt opp- og nedturer, gledestårer, frustrasjon, sinne og medaljehåp. Men vi har også hjulpet herrelaget til en 6. plass, og det er ikke dårlig! Damene klarte en fanstastisk flott 2. plass, i sin første sesong i 3. divisjn. Vi gleder oss til fortsettelsen, damer!
Vi har fått høre fra spillerne, både fra damene og mannfolka 
hvor mye Uglan betyr for de, noen dusin ganger. Så da må Uglan, og MiniUglan, fortsette den gode jobben vi gjør på tribunen.   

Årsfesten ble avlyst i år også, dessverre. Men KBK har delt ut priser til spillere likevel, videoer ligger på siden deres på Facebook. Her er en liten oversikt:

KBK Kvinner:
Årets toppscorer: Anne Lise Olsen (13 mål på 8 kamper)
Årets spiller: Mari Golmen 

Herrelaget:
Årets spiller: Aliou Coly
Årets unge spiller: Agon Mucolli
Spillernes spiller: Aliou Coly
Årets toppscorer: Bendik Bye (7 mål)
Årets akademispiller: Bendik Brevik
Årets toppscorer rekrutt: Leander Næss Alvheim (25 mål)

Uglans favoritt er ikke bare vaniljeis; vi gratulerer Sean McDermott!

 

Den planlagte Julediscoen til MiniUglan måtte desverre utsettes. Jeg fikk hjelp av styret og medlemmer i Uglan til å ordne premier, slik at jeg kunne dra igang en liten julequiz for barna. Premiene var 2 gavekort på Futura Bowling, 2 billetter til Atlanterhavsbadet, og 2 billetter til Neptun Lekeland. 
Jeg rakk dessverre ikke å dra å hente premiene før alt stengte igjen, men det skal jeg få gjort så snart alt åpner, forhåpentligvis i januar. 

Men quizen hadde kun 6 deltakere, så alle får en premie hver. Så snart jeg får hentet billettene, tar vi ei trekning så alle får premien sin. Flinke barn! 

Vi gratulerer:

Noah Kvalvåg Jordahl
Antoni Dudys, 6 år
Sander Olai, 4 år
Leah Sofie, 6 år
Torbjørn Ellingsen Stormo, 10 år
Fride Malén Grønseth, 6 år

 

Da ønsker jeg alle Ugler og MiniUgler ei god jul og et godt nytt år!