Mye bra skjedde på stadion mot S08, tross tap...

Mye bra skjedde på stadion mot S08, tross tap...

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 11.04.22. Oppdatert 11.04.22.

Nå når skuffelsen etter gårsdagens resultat har lagt seg bittelitt, så er det på sin plass med en liten oppsummering rundt det som skjedde før kamp i går.

Starter først med at noen dager før kamp, ble Uglan forespurt om vi kunne bidra med noe rundt flyktningene som hadde fått plass på tribunen(e) til denne kampen. Selvsagt, det var ingen problem. Uglan stilte med skjerf til alle sammen, og de fikk tilbudet om å være med MiniUglan å flagge på indre bane, og vi hadde gul og blå røyk for å vise at vi bryr oss og ønsker de velkommen til byen vår. 

MiniUgler kom det mange av. Og med våre ukrainske venner, var de hele 15 MiniUgler sammen med 3 storflagg på indre bane! Våre MiniUgler var flinke til å inkludere, tross språkutfordringer, og det så ut som de ukrainske barna hadde det kjekt. Det undersøkes om det er mulig å få de sammen med oss på tribunen fra neste hjemmekamp (HamKam 24. april).

MiniUglan startet i høst med en gammel banner hvor fargene var svekket etter mange år med lagring.
Uglans kjære tifo-ansvarlig, Paul, har derfor laget 2 nye.

Denne har han malt selv og den hang utenfor nettet foran MiniMosen. Jeg håper den blir like fin igjen når den har tørka..

Denne fikk vi vist fram på indre bane under flagginga

De fleste merket nok at Uglan "fyrte av" blå og gul røyk på tribunen ved innmarsj. Men kanskje ikke så mange fikk med seg at Paul også hadde fått laget det ukrainske flagget. Dette hang på utsiden av capo-tårnet, godt synlig for stadion.

 

Selv om det er blytungt å være en støttende supporter når det er like tungt for gutta på banen, så synes jeg ikke det er den værste jobben Uglan har gjort likevel. Selv om skuffelsen er stor og tung, er den det også for gutta. De vil reise seg, og vi sammen med de.
Det blir en bra sesong til slutt!

 

Vi sees igjen om knappe 2 uker, da gjester nyopprykkede HamKam på Fort Kristianund!

God påske!