MiniUglans Kick off - en suksess!

MiniUglans Kick off - en suksess!

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 25.03.22.

Tirsdag 15. mars inviterte vi til MiniUglans egen Kick off hos Neptun Lekeland. Dette var gratis for våre medlemmer. 

Neptun hadde ordna eget bursdagsrom til oss, som vi fikk ha fra vi kom til vi dro. Det var veldig kjekt å ha en base, slik at barna visste hvor vi var.

 

 Ungene fikk saft og pizza/pølse med brød, de fikk velge seg en is og jommen kom de ikke med et par sokker til hvert av barna også. Jeg hadde tatt med en ballpose (sponset av Jacobsen) med buff og refleks (sponset av NEAS) oppi. Triton stakk selvsagt innom en tur, det var visst kuuult :D 

 

Antoni, Martin og Gabriel synes det var kjempestas at Triton kom innom :)

 

Om barna hadde tid til å slå av en prat med oss "kjedelige voksne"? Å ja da!
Siden MiniUglan er barnas klubb, fikk de komme med ideer og innspill til hva vi kan finne på framover. Utenom hjemmekamper hadde de mange flotte ideer og ønsker, og noe av dette skal vi få gjennomført. Det ble diskutert masse rundt bordet, og det var tydelig at de synes det var kjekt å få være sammen. Da blir det enda kjekkere å møtes på kamp også. 

Jeg må bare si at jeg kosa meg skikkelig sammen med denne gjengen. De var så kjekke med hverandre, og alle var inkludert. Jeg gleder meg til neste gang vi treffes, og da håper jeg virkelig at flere blir med. Vi vil bli kjent med mange MiniUgler og foresatte.

En stor takk skal også Nathalie og Luna ha, som ville ta litt ansvar for at alle barna hadde noen å være sammen med og følte at de var en del av fellesskapet. Dere to gjorde en kjempejobb!

Tusen takk til Neptun Lekeland som tok oss så godt imot, og takk til styret i Uglan som gjorde dette mulig å gjennomføre.