MiniUglan: KBK - Viking 28. november 2021

MiniUglan: KBK - Viking 28. november 2021

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 25.11.21. Oppdatert 26.11.21.

Hei igjen alle MiniUgler!

Nå er det en stund siden forrige kamp, men endelig er vi tilbake! Det er kun to hjemmekamper igjen i 2021, så vi får kle oss godt og stille opp for laget. Det er meldt veldig kaldt, så det kan nok være lurt med ull og vinterklær, det er kaldt å stå på tribunen. Anbefaler også å ha med et sitteunderlag, om man skulle ønske å sette seg litt. 

Jeg har ordnet med noen flere flagg til denne kampen, men vi har likevel ikke så mange. Jeg håper det holder og jeg gjør mitt beste for at alle skal få være med. Jeg er utrolig overrasket over oppmøte på flagginga på kampen mot Sarpsborg og mot Tromsø, det er langt flere enn jeg forventet.
Barna kan ikke alltid bestemme selv hvilket flagg de vil ha. De yngste barna må få de minste flaggene osv. Om det kommer mange flaggere, vil de største barna (2-4 stk) måtte ta banneren, slik at vi får med flest mulig. Ved få flaggere blir jeg glad om en foresatt eller to hjelper til med banneren. Det er viktig å vises, og det er viktig at alle ser at det er MiniUglan som flagger. 
Om det kommer barn som ikke har vært på banen når stadion er fullsatt før, så anbefaler jeg å snakke med barna om det. Det kan fort bli overveldende å se seg rundt når man kommer på matta. Det kan fort bli for mye for noen barn, ja selv for noen voksne også. Det er ikke for sent for barna å snu på vei ut, eller løpe ut under Floa som flør, men da må foresatte stå ved porten å ta imot de. 

De to siste kampene har Ugla kommet og stått sammen med oss, og sist var han veldig ivrig på skjerfing. Men han hadde ikke noe skjerf og det går jo ikke an! Så vi (jeg og noen av barna) lovte at neste kamp skulle MiniUglan spandere et skjerf. Så da får vi håpe Ugla kommer denne gangen også, så vi får gitt han dette. 

Kampens kjøreregler:
Vi fortsetter det gode samarbeidet med vaktene. Vi jobber nå med å finne ut hvordan ting kan gjøres, til det beste for alle parter. Det blir bare bedre for hver kamp, så jeg er sikker på at vi finner ut av alt nå på de siste to kampene og kan starte med faste kjøreregler fra start neste år.
F
or at vi skal være sikker på at alle scanner sin billett i inngang 8, så tar vi oppmøte på vårt felt på tribunen denne gangen. Oppmøtefrist er senest 30 minutter før kampstart, det vil si kl 16.30 denne gangen. Klokken 16.30 går vi samlet ut inngang 7, og rett ned i bakken for å fordele flagg og banner. Her må vi være raske, så alle barna må høre etter og holde seg samlet. 

Etter flagging må alle komme seg raskest mulig av banen. Flaggene og banneren legges tilbake i kassen og vi går samlet inn inngang 7 og rett på plass. Kassen rydder jeg opp i pausen eller etter kamp. 

 

Bilder fra tribunen:
Jeg ønsker meg veldig gjerne noen bilder som kan brukes til bildeserie og generelt på hjemmesida. Men på grunn av strenge regler for bruk av bilder (spesielt med barn), må dere selv sende inn til meg. Bildene blir da brukt i bildeserie, artikler som omhandler MiniUglan, og generelt på hjemmesida vår. Om noen har bilder fra tidligere kamper, så send gjerne det også. Pass på at det ikke er andres barn synlige på bildene, feks i bakgrunn. Da må bakgrunn sladdes, eller tillatelse innhentes. 
Det som MÅ stå i mailen er for- og etternavn på foresatte, fornavn og alder på barna. Om man ikke ønsker at navn skal publiseres må dette skrives tydelig i mailen, og det vil selvsagt bli respektert. Legg gjerne ved en liten tekst som kan skrives under bildene om ønskelig. 


Kort oppsummert:
16.00: Inngang 8 åpner (vær ut i god tid)
16.30: Seneste oppmøte på tribunen 
16.30: Vi går samlet ut inngang 7 

Billetter fås kjøpt på Uglan Supportershop til kr 50 pr stk. Betales med Vipps. Butikken er åpen 11-15 lørdag. 

 

Vi sees på stadion!