MiniUglan: KBK - Vålerenga 12. desember 2021

MiniUglan: KBK - Vålerenga 12. desember 2021

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 10.12.21. Oppdatert 10.12.21.

Hallais alle MiniUgler!

Da er det tid for årets siste hjemmekamp og årets siste sjans til å være med på flagging og møte andre MiniUgler. Jeg håper alle har funnet fram ull og vinterklær, så det er bare å kle på seg og møte opp. Minner på at det er lurt å ta med et sitteunderlag om man skulle ønske å sette seg ned litt. Sitteunderlag er også kjekt å stå på, det hjelper litt på å holde varmen i tærne :)

Om det blir mange barn som møter opp til flagging, så er det vi voksne som bestemmer hvilke flagg barna får. Dette er fordi flaggene er i forskjellige størrelser, og vi må derfor la de yngste barna få de minste flaggene osv. Er de få oppmøtte, kan de velge litt mer hvilket de vil ha. Veldig greit at de møter opp en foresatt eller to som kan hjelpe til med banneren om de er få barn. 

Flagginga skal være for alle barn, uansett alder og om de er medlem eller ikke. Det er også ønskelig at barna er med og står sammen på tribunen etterpå, da dette bidrar til å skape vennskap, bekjentskaper og ikke minst stemning! Feltet til MiniUglan er utvidet siden første kampen, og er nå så stort at det er plass til foresatte også. Her må vi voksne tilpasse oss slik at vi ikke står foran barna osv. 

Ugla er en skikkelig tullball. Han ble lovet å få et skjerf av MiniUglan og han var så ivrig at han prøvde å stjele Arne sitt sist. Men når han først fikk et skjerf, måtte det være et skikkelig et, og han var skikkelig stolt. Vi håper Ugla følger MiniUglan på tribunen også denne kampen :) 

 

Likt som forrige kamp, går alle inn inngang 8 og får scannet sin billett/sesongkort. Vi møter opp i MiniUglans felt på tribunen og går samlet derfra. Vi deler ut flagg og blir enige med de to som har storflaggene hvor alle skal stå. Det er viktig at alle barn hører etter hva som blir sagt, men vi voksne hjelper til. Etter flagging så legger alle fra seg flaggene i kassa og vi prøver å gå samlet inn inngang 7 (de som ikke har scannet sin billett/sesongkort før flagging, må gå inn inngang 8). Fra inngang 7 er det enkelt for barna å finne tilbake til feltet vårt, men fint om noen foresatte kan se etter at det går greit for barna å finne tilbake. Jeg kommer sist da jeg rydder opp i flaggene. 

16:00: Inngang 8 åpner (lurt å være ute i god tid)
16.30: Seneste oppmøte på tribunen
16.35: Vi går samlet ut inngang 7

 

Billetter må kjøpes fra KBK denne gangen. Husk å kjøpe på inngang 8 :) 

 

Ser dere på kamp MiniUgler!