MiniUglan: KBK - Sarpsborg08

MiniUglan: KBK - Sarpsborg08

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 06.04.22. Oppdatert 08.04.22.

Da er endelig sesongen igang, og vi ønsker gamle
og nye medlemmer i MiniUglan velkommen på kamp!

 

Sist søndag møtte Uglan, Kristiansund og Nordmøre opp på ColorLine Stadion når gutta spilte mot Aalesund FK. Stormen viste seg fra sin beste side, det vil si som en liten bris, det var glissent. Men jeg så Mini-Stormen! De flagget på indre bane, slik vi gjør, men etter det så jeg ikke noe mer til de.
Vet dere at det kun er Stormen og Uglan som har Mini'er? For det er det nemlig. MiniUglan og Mini-Stormen er de eneste klubbene for barn, i hele Eliteserien. Det vil si at vi var den eneste i 2021! Og det gir meg mer motivasjon for å fortsette, fortsette å rekruttere, få ting til å skje og få folk til å se hvor viktig det er for både store og små. Jeg har stor tro på at 2022 blir et kjempeår, også for MiniUglan!

 

Jeg har først et par avsløringer;

Det første jeg kan si nå, er at hele 2 nye bannere er under produksjon! Jeg vet ikke om vi rekker å få de til søndagens kamp,
men de er på vei. Det blir spennede, og jeg gleder meg til å vise de fram :D

Tusen takk til Paul, Uglans TIFO-ansvarlig, for at dette blir gjort!

 

 

Så til avsløring nummer 2 :)
Disse to flotte jentene har selv meldt seg til å være MiniUglans hjelpere i 2022.
Møt Nathalie og Luna!


Ingenting er bedre enn at barna vil være med å dra lasset selv. Jeg har hatt møte med jentene denne uka, og de er klare til å ta ansvar på (de fleste) hjemmekampene i år. De vil ordne til på tribunen og organisere flagging på indre bane sammen med barna, og de vil være tilgjengelig under kampene (de vises godt da de vil ha refleksvester på). De er også gira på å finne på ting sammen med MiniUglan utenom kamper, så her tror jeg det vil bli litt forskjellige aktiviteter når det blir vår og sommer. Jentene gjør en kjempeinnsats!

 

 

Så er det kampinfo

Samtlige barn MÅ inn inngang 8 for å registrere billett/sesongkort, og sette fra seg ev sekk osv. Her lønner det seg å være ute i god tid pga kø ved inngang. Oppmøte i MiniMosen på tribunen, og vi går samlet ned i bakken 30 min før kampstart. Antallet på tribunen er veldig viktig at vaktene vet, i tilfelle evakuering. Derfor kan man ikke bli med på flagginga om man ikke har gått inn inngang 8 først. Er man sent ute så kan vi måtte si nei.
Hvilket flagg barna får kommer an på hvor mange de blir. Noen flagg er større enn andre, så det må tilpasses så de yngste får de minste flaggene. Om de er få barn, er det fint om noen foresatte (2 stk) kan hjelpe de å holde banneren.

MiniMosen har såpass stor plass, at vi voksne må passe på at vi ikke står foran barna. Her regner jeg med de aller fleste voksne klarer å tilpasse seg. Husk at barna er ens eget ansvar.

Man trenger ikke være medlem i MiniUglan for å stå i MiniMosen eller være med på flagging, men man må ha sesongkort eller billett til inngang 8. Aldersgrense (unntatt foresatte) i MiniMosen er opp til 15 år. Det er ikke tillatt å oppholde seg i MiniMosen om man er påvirket av alkohol eller narkotiske stoffer. Dette er barnas plass og de skal oppleve dette som trygt.
MiniMosen er rett ved inn-/utgangen. Der er det kiosk og toalett rett utenfor. Det er ikke lov å ha med barnevogn inn.

Kl 17.00: Tribunen åpner
Kl 17.30: Oppmøte MiniMosen for flaggere
Kl 17.30-17.35: Opptelling av flaggere
Kl 17.35: Flaggere går samlet ut inngang 7 og ned i bakken

Etter flagging legger barna fra seg flaggene i kassen, og vi går samlet inn inngang 7 og rett til MiniMosen for å se kamp. Ta vare på hverandre og vær inkluderende. Slik får vi flere medlemmer, og ikke minst venner!

 

Vel møtt!