MiniUglan på kamp mot Sarpsborg

MiniUglan på kamp mot Sarpsborg

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 19.10.21. Oppdatert 20.10.21.

Nå får MiniUglan komme på
sin første hjemmekamp!


På tribunen: Vi går inn inngang 8, samme som Uglan. "MiniMosen" finner du på de fremste radene helt ved trappa (det vil bli godt merket med bånd og plakater). Dette gjør det enklere for barna med tanke på kiosk og toalett, samt de som ev har med barnevogn.

Sikkerhet er utrolig viktig. Derfor har vi fått plass bak nettet. Vi har litt avstand til Uglan, men samtidig er de ikke langt unna. Ved evakuering er barna de første som skal ut av tribunen. Her er vi også i nærheten av flere vakter (og ev politi) slik at det er flere som kan hjelpe om det skulle være nødvendig. 

 

Flagging: Å få flagge på indre bane er stort for mange. Det å få se opp på tribunen og synge Floa som flør, er litt av en opplevelse! Og dette vet jeg flere MiniUgler har hatt lyst til lenge. Nå skal de endelig få lov!!
Har du en eller flere MiniUgler som vil være med, så møt opp ved containeren kl 16.30 (container står ved bakken ned til stadion). Der skal vi finne flagg til de som ikke har (kun til utlån) og finne ut hvor alle kan stå i forhold til de store flaggene. Jeg blir selv med ned på banen for å hjelpe barna. Foresatte må stå i bakken/ved porten.

Spørsmål kan stilles på SMS til 45070790, eller på mail miniuglan@gmail.com 

 

 KBK har annonsert at FANZONE er tilbake! 
De skriver at Fanzone blir foran garderobebygget og åpner klokken 15. Her kan man spille fotballdart, spille kamp i bingen, pluss mange flere aktiviteter. Alle barn under 16 år får en gratisbillett til Atlanterhavsbadet, Ugla kommer for å hilse på og ta selfier, og noen spillere kommer innom. Ta med deg en vannfast tusj, så får du nok noen autografer :) Tribunen åpner kl 16.

 

Har du ikke billett til kampen?
Null stress! Uglan selger billetter. Disse koster 75 kr pr stk, og fås kjøpt ved å sende en SMS til Jannicke på tlf. 41 19 19 18. Husk at alle barn som ikke klarer seg selv, må ha med en foresatt med egen billett. Vi andre er ikke barnevakter for andres barn.

 

Er du ikke medlem i MiniUglan eller Uglan?
Heller ikke noe stress! Fordi vi vil ha med alle barna uansett! Kanskje dere har det så gøy på kamp, at du melder inn ditt/dine barn på mandag? :) 

 

Trenger du egne effekter før kampen? 
S
upportershoppen i Gågata har effekter til både barn og voksen. Kom innom å se våre nye effekter til barna, og i tillegg har vi årets drakter også. Supportershoppen er åpen onsdager og lørdager kl 11-15. Husk at man ikke MÅ ha noe effekter for å være sammen med oss!

 

 MiniUglan har fått sin egen sang. 

Tusen takk til Espen Ersvik for denne! :D

 

Ja vi e MiniUglan
Å vi heie på Baillsund vi
Shalallallala Shalallallala

Vi e dæm minste supporteran
Vi e minst like viktig vi
Shalallallala Shalallallala
For d e vi som e fræmtia 

 

 

Fanzone åpner kl 15

Tribunen åpner kl 16

Kampstart kl 17

 

Om du lurer på noe, så send meg en SMS (45070790) så skal du få svar :) 

 

 

Sjer dæ på Fanzone og på kamp!