KBK vs Tromsø = full stadion og 3 poeng!

KBK vs Tromsø = full stadion og 3 poeng!

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 02.08.22.

Endelig ble det seier, og det på bortebane. Forhåpentligvis var det nok til å snu skuta og første kamp i ny seiersrekke? Vi får virkelig håpe det! Vi gratulerer uansett gutta med årets første 3-poenger!

Det blir ingen enkel oppgave å redde plassen i Eliteserien, men det er fortsatt teoretisk mulig. Så hvor er supporterne? Hvor er alle ugler, kristiansundere og nordmøringer? De siste kamper har det vært mange ledige seter og det har ikke akkurat vært trangt på stå-tribunen heller. Ja da, det er ferietid, men det var glissent på tribunene lenge før det. Har KBK virkelig så mange medgangssupportere?

Det har ikke vært gøy å gå på kamp i det siste. Men det hjelper heller ikke å sitte hjemme. Hvor er alle når det virkelig gjelder? For det er nå fulle tribuner, sang og klapp trengs mest.

Hvor var du da KBK reddet plassen i Eliteserien?
Spør deg selv det spørsmålet. OM det skulle skje, hvor var du?
Vil du være bekjent med å ha sett kampene på TVen, kanskje skiftet kanal når det ikke gikk som det skulle? Jublet helt vilt når det gikk bra og 3 nye poeng ble sikret?
Ingen hører deg gjennom TVen, du informerer bare naboene om at du ser fotballkamp og hvordan fotballkampen går.. Er det nyttig for gutta på banen?

Hvor var du da KBK rykket ned til OBOS?
Satt du hjemme å så på TVen, så var det kanskje akkurat DIN stemme på stadion som manglet for å gi gutta en siste push. Er du en medgangssupporter?

Jeg vil heller kunne si at jeg var på stadion så ofte jeg kunne, at jeg stilte opp for laget og klubben uansett. Ja det er blytungt, og deprimerende, og jeg må ærlig innrømme at jeg har ikke alltid lyst å dra på stadion jeg heller. Jeg er ikke alene om å føle det sånn, men jeg drar likevel fordi jeg vil være der når gutta drar i land årets første seier på hjemmebane. Vil du?

Neste hjemmekamp er allerede i morgen kl 18. Da kommer endelig Tromsø. Kampen som har blitt utsatt to ganger i år, skal endelig spilles. Kommer du og bidrar til årets første hjemmeseier??

MiniUglan:
Man må ikke være medlem i MiniUglan eller Uglan for å stå sammen med oss i MiniMosen eller være med på flagging. Hos oss er ALLE barn velkommen til å være med.

Jeg har flere ganger observert barn stående på hele 1-tribunen under kamp, istede for i MiniMosen. Det er selvsagt lov og opp til hver enkelt, men jeg vil gjerne oppfordre til å stå sammen med MiniUglan av flere grunner.
- EVAKUERING: OM tribunen/stadion må evakueres har MiniUglan en perfekt plassering i forhold til å få barna ut av tribunen og bort fra stadionområdet
- Nærmest kiosk og toalett
- Godt påpasset av våre kjempetrivelige vakter, og politiet tar av og til turen innom
- Ofte besøk av Ugla
- Litt avstand til Uglan og "den harde kjerne"/Mosen, men vi hører sangene godt og kan være med sang og skjerfing

MiniMosen har god plass, også til foresatte

Flaggere:
ALLE barn får lov å være med å flagge. Jeg er der selv, pluss at jeg har hjelpere som er med nesten hver kamp. For de som ønsker å flagge, er oppmøte i MiniMosen senest 25 minutter før kamp. Da må alle ha gått gjennom sikkerhetskontrollen i inngang 8 og fått scannet billetten sin.
PS! Er du sent ute og står i kø, gi beskjed til vaktene at barna skal flagge, så er de fleste greie å lar dere snike