KBK - Tromsø 25. mai 2022

KBK - Tromsø 25. mai 2022

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 24.05.22.

Allerede i morgen er det klart for ny hjemmekamp, denne gangen tar vi imot Tromsø Idrettslag. Idrettslag ja, ikke fotballklubb....

5 mål og 1 poeng på 7 kamper. Kristiansund på bunnen? Det funker ikke!

Halvfulle tribuner på Fort Kristiansund? Det funker heller ikke!

Det er blytungt å være supporter så langt i 2022. Men jeg håper virkelig, som alle andre nordmøringer, at dette snur. Men jeg håper også at nettopp DU bruker sesongkortet ditt, eller kjøper deg billett, og bidrar det du kan ifra tribunen. Vis spillere, trenere og støtteapparat at nordmøringer er til å stole på. Abyss, Notar, KBBL og 1); reis dere, klapp og syng det dere klarer!

Realiteten er OBOS 2023 om dette fortsetter. Men vil du da være en av de som satt hjemme å så på kampen på TV, og som kanskje skifta kanal når kampen gikk litt skeis? Eller vil du være en av oss som var på stadion, ropte og sang til stemmen var hes, gjorde en innsats for å snu denne bølgedalen til en fjelltopp? Noen høy topp blir det kanskje ikke, men en liten topp er nok til at vi kan skrive Eliteserien 2023..

MiniUglan flagger som alltid!
Oppmøte på tribunen kl 17.30 (inngang åpner kl 17.00), og går samlet ned til banen. Jeg rekker ikke komme før kampen starter, og hjelperne er usikre på grunn av sykdom. Men Minami stiller opp og tar dere med :)

 

Sjer dæ på stadion!
Reis opp om du e KBK!