KBK - Rosenborg 3. oktober 2021

KBK - Rosenborg 3. oktober 2021

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 30.09.21. Oppdatert 30.09.21.

Først må jeg bare si, for en magi på tribunen sist kamp! Når Gjertsen utligna til 2 - 2 klarte jeg ikke se mer. Flere følte nok det samme, noen hadde satt seg ned, andre sto med hendene foran ansiktet, imens andre dansa og sang. 
Men når det ble 3 - 2... Da altså... For en opplevelse å se Uglan koke over da, det å få stå fremst og se opp på tribunen, det var helt sinnsykt! Dette vil jeg oppleve igjen, mange ganger! Takk til alle som stilte opp, og samtlige som sto på under hele kampen
!

 

Men så..   

ENDELIIIIIG!

For første gang siden 1. desember 2019, er vi fulltallige igjen! 4444 tilskuere på Kristiansund Stadion! For et hææææærlig tall, og for ei stemning det blir!

 

Det er få dager igjen til vi tar imot troillongan på Fort Kristiansund, femte gang i seriespill. Det er en uhyre viktig kamp. Vi kjemper i toppen begge to, og begge vil holde seg der. Men poengene må fordeles og det er så sinnsykt viktig at alle mann er på plass. Og med alle mann, da mener jeg selvsagt oss i Uglan også!

Guttan trenger sin 12.mann, og det er oss! 

 

Vi har slått Rosenborg hvertfall 2 ganger som jeg kan se. Den ene var i fjor i en vennskapskamp, da ble resultatet 3 - 1 til KBK. Denne betyr vel ikke noe særlig for noen sånn sett. 

Men, 2008, vil bli husket i all evig tid. Når KBK slo ut Rosenborg, 2. runde i cupen på Omsundet Kunstgress, og Rosenborg ble cupbombe nr 2. Den gang var det bl.a. Basma, Kvarme, Strand og Iversen som spilte for Rosenborg, og for de som fulgte med Rosenborg og landslaget på 1990- og 2000-tallet, er dette kjente navn. Dette var stort, helt sinnsykt. Ja det er stort den dag i dag det, faktisk. 
Tenk å endelig få kunne tatt en reprise, i 2021 på selveste Kristiansund Stadion? Jeg tror det er fult mulig, gutta og Uglan er i kjempeform!

Hva må til? Det vet vi nok alle sammen.
En ting er at gutta på banen og benken er i form og den jobben skal vi overlate til gutta selv, og støtteapparatet rundt de.

Men kjære alle Ugler, og for så vidt alle andre som sitter på tribunene rundt matta denne kampen. Vi har også en jobb å gjøre. Og det er å synge og heie gutta fram, gi de energi til å holde kampen ut.
Det er blytungt å holde trykket oppe i 90 minutter, spesielt når vi ligger under. Men, det er når vi ligger under at gutta trenger det mest av alt. Både Kjartan og jeg trenger hjelp da, av ALLE! Det hjelper ikke uansett hvor mye Kjartan roper, eller hvor hardt jeg slår på tromma, om få hjelper til. Tror ikke gutta blir så veldig gira om de hører ei tromme og noen få som mumler i bakgrunn.. Alle må trykke til, og gi det de har, om vi leder eller ligger under. For Uglan er gode, knallgode! Når vi trykker til, så er vi den beste 12. mann et lag kan ha. Supporternorge er misunnelige på hva Uglan får til, men jeg vet at vi kan enda bedre! Og jeg vil høre Uglan på sitt beste HELE tiden, også når vi ligger under!
Men til denne kampen vil jeg ikke bare høre Uglan, jeg vil SE også! Ta på det du har av effekter, ta med deg flagg, bannere, hva som helst! Still opp og røyklegge matta blå før kamp. Det skal trykkes til fra første sekund, og vi avslutter ikke før gutta har forlatt banen etter 90+!

 

 

Visste du dette om #3 Christoffer Aasbak?

- Han spilte i RBK fra 2010 til 2012?
Han kom til KBK i 2017?
RBK ville kjøpe Aasbak fri fra kontrakten i KBK i 2019. KBK sa ja, men Christoffer ville ikke

 

Fort Kristiansund
Det e vårt hjem
Hit kjem d lag som trur at dæm kan ta poæng
V
i har en drøm,
som vi skal nå.
No ska vi ut å kjæmp for vi e KBK.

 Allez, alleeeez
Allez, allez, allez, allez, allez, allez
Ååååååååhhhhh
Ååååhhååååå,åååhåååhåhåhåhååååå

 

 

Har du ikke skaffet deg billett til kampen enda?? Uglan har flere igjen. Send SMS til Jannicke 41191918 så ordner det seg :D 

 OBS! Få igjen, så skynd deg!

 

 

Husk kampstart kl 20 denne søndagen!


Sjer dæ på kamp!