KBK - Mjøndalen 24.juni 2021

KBK - Mjøndalen 24.juni 2021

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 21.06.21. Oppdatert 21.06.21.

EEEEEEEEENDEEEEELIIIIIIIIG ETT SKRITT FRAM!

Selv om det har gått fint på felt A og B, er det utrolig digg å vite at vi (ihvertfall for nå) har stått der for siste gang. 

ENDELIG skal vi hjem!
ENDELIG skal vi få være flere sammen!
ENDELIG skal vi sammen skape motivasjonen gutta trenger for å kjempe i toppen hele sesongen! 

 

150 på tribunen, VÅR tribune!  En gledens dag!

 

 

Men så var det Mjøndal'n... 

Mjøndalen ledes av Vegard Hansen, og han har vært trener der siden 2006! De måtte ut i kvalik i fjor, og vant jo på håret mot Sogndal.. 13 plass året før.. Må være en utrolig kjekk kar han Hansen, siden de ikke bytter'n ut.. 

Men uansett.. 

Klubbene har 6 oppgjør i 1. divisjon (2013, 2014 og 2016), hvor 4 av disse endte med seier til MIF, og 2 uavgjort.

I nyere tid har KBK og Mjøndalen 2 oppgjør på nordmørsgresset (som dog er laget av plast, men likevel...), og KBK har vunnet begge. Vi har også 2 oppgjør i Mjøndalen, som endte med 1 uavgjort og en seier til KBK.

Nå må VI og gutta sørge for en ny seier på eget gress! Den 12. Mann må stille opp og være like påskrudd i 90+


Visste du at:

- Assistenttrener i Mjøndalen, Øyvind Leonhardsen, er født og oppvokst i Kristiansund? Han startet sin karriere i CFK og spilte etter hvert på flere lag i England i tillegg til 13 år på det norske landslaget (noen år her sammen med Ole Gunnar Solskjær)

- To nåværende MIF-spillere har historie i KBK-drakta. Vet du hvem?

 

 

Selv om vi nå skal gi 150 Ugler mulighet til å komme på kamp, må vi likevel ha påmelding. På grunn av smittevern må vi fortsatt kunne oppgi til KBK hvem som var til stede om det skulle bli nødvendig. Påmeldingen pågår nå på Facebook, med frist til onsdag 23.06.21 kl 12.00. Billettene hentes som vanlig i Mathallen mellom kl 16 og 17. Uavhentede billetter blir gitt til de på venteliste etter kl 17. 

 

Sjer dæ på kamp!