KBK - Haugesund 18. september 2021

KBK - Haugesund 18. september 2021

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 16.09.21. Oppdatert 24.09.21.

"D e helg, d e helg
En kompis ringe å spøre: ka ska du gjere på i kveld?

 

Ja hva skal vi finne på på en lørdagskveld folkens?? Jo vi skal stå samlet, og hjelpe gutta til seier mot FKHaugesund. Fortet er fullsatt til så mange det er lov til i disse dager, gutta er klare, og vi er klare! 

Vi har nok ingen som kjemper om toppscorertittelen i år, men det er ikke så viktig. Men vi har mange målscorere, 7 stk, MINST! Og det gjør KBK til et vanskelig lag. Motstander har ikke bare 1 spiss å passe på lengre, men et helt lag. For gutta beviser nå at alle er i stand til å score, bare ball og posisjon er riktig. Coly scorte på overtid mot Strømsgodset sist helg, og sikret oss 3 poeng og en god 3. plass på tabellen. Målet i seg selv var sånn sett ikke et spektakulært mål, men å se den gleden tenne i Coly når den ballen går i nettet, PRICELESS!! Vi vil se den gløden og gleden i hver eneste gang heretter Coly, for det smitter over på både lagkamerater og oss på tribunen!

 

En edit her, da det går litt fort i svingene innimellom 😅 Vi har selvsagt slått FKH i Eliteserien, men det er fryktelig lenge siden sist. Vi vant begge oppgjør i 2017 og på hjemmebane i 2018. Etter dette er det kun uavgjorte og tap for KBKs del, og denne trenden skal stoppes i helga! Vi må stå på, og heie gutta fram til mål og seier! Vi må ha alle poeng vi kan få for å holde Rosenborg, Lillestrøm og Viking bak oss, vi skal gå for medalje i årets serie. Det er heller ikke langt opp til Bodø/Glimt (ikke i km her da selvsagt) og Ytre Batnfjord, og vi klarer å holde følge med disse om både spillere og ugler er påskudd, hver eneste kamp ut sesongen. 

Forventer stemning og trykk denne lørdagskvelden! 

 

Ein magisk vårdag i 04

Det starta me ett pang
Amatøra blei t proffa
Å d va nå stort på gang

Med 1 Brakstad å 2 Geira
Så klatra vi fra bunn
Stoltheta e ækte
Å vi kjæm fra Kristiansund

Allez, allez, allez
Allez, allez, allez
Allez, allez, allez
Allez, allez, allezHusk at du kan hente billetten din i supportershoppen i Gågata på lørdag også. Vi har da åpent 11-14 denne dagen. 

 

Sjer dæ på kamp!