Herrer: KBK - Viking 28. november 2021

Herrer: KBK - Viking 28. november 2021

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 26.11.21. Oppdatert 26.11.21.

Da er vi endelig tilbake på Fortet etter 3 ukers pause. For ei pine med all ventetida!!

Denne gangen må vi huse Viking(arna?) som ligger på en tredjeplass. Jensen og Aarsheim kommer med en tropp full av selvtillit (minus Tripic), så Uglan og gutta våre må sørge for at de fyker fra Kristiansund i full fart med null selvtillit igjen, de skulle ønska flyet tilbake til Stavanger gikk før kampen starta! 
Gutta har hatt en forferdelig dårlig periode i det siste, og det må stoppe. De trenger oss for å snu, og dra iland tidenes beste resultat i Eliteserien. For det er engang slik, at en tredje- eller fjerdeplass og europaspill fortsatt er innenfor rekkevidde. Men skal vi kunne fortsette å håpe og drømme, må vi hjelpe gutta å gjøre jobben. Og vi har vel tenkt å gjøre vårt vi også?? Glem spillerfeil, dårlig dømming osv. Selv om det ikke er lett, så får vi ikke gjort noe med det. Rop og syng det du klarer, vær positiv, for sammen er vi krutt!! 
Når er det gutta trenger oss aller mest?? Jo det er når det er tyngst på banen, og tyngst for oss på tribunen. Hjelp Kjartan å syng opp og trøkk til!! Om gutta scorer mest når du sitter på do, ja så går du på do! *Ler* Her må alle gjøre det de kan :)

Har du ikke sesongkort og mangler billett på Fortets beste tribune? Ja da kan du stikke på Uglan Supportershop i morgen, lørdag, å kjøpe deg! De koster kr. 50 pr/stk, og butikken er åpen 11-15. Betales med vipps. 

MiniUglan kommer å flagger, vær med å klapp de inn på banen, det synes barna er kjempekjekt 


Historien til disse lagene sier følgende:
De møttes i NM i 2015, der resultatet ble uavgjort (2-2). Deretter har de møttes i Eliteserien i 2017, 2019, 2020 og i år. I de 7 Eliteseriekampene de har spilt, endte det med 0 uavgjort, 5 3-poengere til Viking, og 2 3-poengere til KBK. Statistikken tilsier bare at det er KBK sin tur å vinne nå, og med Uglan på laget så går det. 

 

Fort Kristiansund
Det e vårt hjem
Hit kjem d lag som trur at dæm kan ta poæng
Vi har en drøm,
som vi skal nå.
No ska vi ut å kjæmp for vi e KBK.

 Allez, alleeeez
Allez, allez, allez, allez, allez, allez
Ååååååååhhhhh
Ååååhhååååå,åååhåååhåhåhåhååååå

 

Sjer dæ på kamp!