Herrer: KBK - Vålerenga 12. desember 2021

Herrer: KBK - Vålerenga 12. desember 2021

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 10.12.21. Oppdatert 10.12.21.

Jeg regner med at de fleste så pressekonferansen med Støre & co på tirsdag, hvor de opplyste folket om en ny runde med ganske inngripende tiltak. Vi har nok alle våre ting vi bekymrer oss mer for enn noe annet, men fotballen har vi til felles alle sammen. Hvertfall følte jeg at alle holdt pusten og tenkte mye på hva skjer med tilskuere til siste kamp rundt omkring i Norge, ikke bare i Kristiansund. Heldigvis kom den gode nyheten onsdags formiddag, at fotballen får ha alle sine tilskuere denne kampen. Så med mindre Kristiansund Kommune setter inn noen lokale tiltak før søndag, så får vi glede oss over at vi kan dra på den siste kampen i år sammen. MiniUglan flagger som normalt, les eget innlegg om dette. 

I TK onsdag 08.12.21 skriver Rune Edøy blant annet dette:
"Da de nye koronareglene kom tirsdag kveld, var det mange som fryktet at det ikke ville være mulig å fylle opp tribunene i serieavslutningen i Eliteserien. Men onsdag kom gladmeldingen til alle som har tenkt seg på kamp. Det er fullt mulig å sitte eller stå ved siden av hverandre selv om kravet om 1 meter avstand ikke opprettholdes. 

- Men vi anbefaler alle å bruke munnbind. Og ikke minst når de skal ut og inn av stadion. Da vil det jo alltid være sånn at folk står tett på hverandre, sier driftssjef Truls Skar Helland i KBK"

Du kan lese hele artikkelen fra Runde Edøy her

Uglan håper alle følger oppfordringen til klubben. 

 

Så...........

Tenn lys, et lys skal brenne..

Tredje søndag i advent og årets siste hjemmekamp! 

Alle kjenner vel sin besøkelsestid på stadion denne dagen?? Jeg sier det saaaakte

SØØØØØNDAAAAG TÅÅÅÅLLTEEE DEEESÆÆÆMBEEEER KLÅÅÅÅKKAAA SØØØØØTTNNN!!! 

Altså, førstkommende søndag kl 17.00 starter årets siste hjemmekamp og da bør det være stinn brakke! Adventslyset får du tenne når du kommer hjem, det bidrar til å få i seg varmen igjen også. Her må man tenke praktisk i disse dyre strømtider *Ler*

Selv om laget har slitt nå i lengre tid betyr IKKE det at vi tar tidlig juleferie, så vi tar "godt" imot Vålerenga på

 

Lagene spiller nå sitt tiende oppgjør i Eliteserien. De ni kampene som er gjennomført siden 2017, har endt med 3 seiere til KBK, 4 uavgjort og 2 seiere til Vålerenga. KBK har 3 strake tap i det denne kampen starter, så nå må vi ta seieren igjen. Det handler ikke bare om 6. plassen, men det å avslutte sesongen med litt selvtillit og en god følelse, både for spillerne og oss supportere. 

Fargermos menn skal gruses!!

Når denne kampen ender, skal vi gå en lang og kjedelig fotballfri vinter i møte. Da er det greit å vinne denne kampen, slik at pausen blir lettere for oss å holde ut. For nå går vi en lang pause imøte, sesongstart 2022 er ikke før covid bestemmer at det lar seg gjøre.. Er rart så fort tiden går fra sesongstart til slutt, mens pausen imellom som er mye kortere, tar jo evigheter *Ler* 

 

Min favorittsang denne kampen, tja... ALLE! Lær dem og vær med å heie på gutta! 

 

Sjer dæ på kamp!!