Herrer: KBK - Sarpsborg08 21. oktober 2021

Herrer: KBK - Sarpsborg08 21. oktober 2021

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 22.10.21. Oppdatert 22.10.21.

Særpingene tilbake til Fort Kristiansund, det gledes! De har nemlig aldri vunnet på vårt gress, og slik skal det fortsette. 
Lagene møtes nå for tiende gang og statistikken lover bra. S08 har tatt 3 poeng i kun 1 av 9 kamper, og 3 kamper endte med poengdeling. 

 

 Alle kamper er vanskelige, noen vanskeligere enn andre. Det er ikke ukjent at KBK ofte har størst problemer med lag som kjemper i bunnen av tabellen, og akkurat nå er Sarpsborg ett av de lagene. KBK er et sterkt hjemmelag i år, alle synes det er vanskelig å komme hit å spille. Det at S08 og Lars Bohinen ikke fortsetter samarbeidet etter sesongen, må vel prege spillerne deres ekstra, og det er kort vei til bunnen og kvalik/nedrykk for deres del. For vår del betyr 3 poeng mer enn gull for øyeblikket. Det er fotballfeber på Nordmøre igjen, ja faktisk gullfeber! Vi er mange som vil være med å skrive ny historie, historien om Europaspill. Men da må det scores mål og vi må vinne. Så kjør på alle sammen, gutta er avhengig av alle og enhver! 

 

Fire fordeler har uansett KBK denne kampen - hjemmebane, full stadion, MiniUglan og Uglan! Selv om det er solgt bortimot 60 billetter på bortefeltet, noe som kan tyde på at det kommer en buss fra Sarpsborg, har de ikke nubbsjans mot oss. Vi går for medalje sammen med gutta, og da er hver eneste kamp like viktig! 

For første gang siden høsten 2019, arrangeres det Fanzone! Dette gleder vi oss til :D

For første gang siden.. noen gang! MiniUglan samlet på tribunen! Med Fanzone, flagging på indre bane, egen plass på tribunen, sang og latter, skal de vise seg fram for både stadion og spillere. Hjelp MiniUglan å bli større, gi de litt oppmerksomhet og inkludere de på tribunen. Du kan lese mer om MiniUglan her, og mer info om kampen her

 

Husk kampstart klokken 17 denne gangen, Fanzone åpner klokken 15 :D

 

 Har du ikke skaffet deg billett til kampen enda?? Uglan har flere igjen.
Send 
SMS til Jannicke 41191918 så ordner det seg :D 

 

 

Sjer dæ på kamp!