Guri møter gutta!

Guri møter gutta!

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 19.05.22. Oppdatert 19.05.22.
 

  

Onsdags formiddag, 18. mai, stadion bader i sol.
Der møter vi Guri.
Hun er medlem i Uglan og ville være med på ei trening for å se og hilse på gutta. Guri har selvsagt på seg den flotte keeperdrakta si, det er ingen tvil om hvem som er favoritten :)
Vi ser at noen spillere har signert på drakta, men håpet er å få alle :)

TK skrev i februar en artikkel om Guri, hvor hun da holdt på med et perlebilde av henne og Sean. Denne gangen hadde hun laget en kjempeflott plakat! Hun hadde skrevet ut bilder av alle spillerne, og Michelsen, og limt de på et stort ark. Her måtte de signere og være med på bilder.

Drakta ble også signert, og til slutt ble det fult foran så de måtte begynne på ryggen.

Det manglet en signatur, men dette skal vi få ordnet. Guri fortalte at denne plakaten skal rammes inn og henges på veggen når hun i løpet av kort tid skal flytte for seg selv, i egen leilighet i Roligheten. 

 

 

 

   

   

 

Når laget var ferdig med formiddagens treningsøkt og alt var signert og dokumentert, spurte vi om ikke ordfører Kjell Neergaard også ville stille opp på et bilde. Han hadde nemlig tatt turen opp på vår solfylte stadion for en titt på trening han også. Og bilde ble det :)

 

Vi vil også benytte muligheten til å skryte av spillerne. Tross denne blytunge tiden vi er inne i nå, så er gutta like blide og hyggelige. Ingen nølte med verken bilder eller signeringer, og de fleste tok seg tid til å slå av en prat. Takk til dere, det betyr så utrolig mye!

Vi håper du ble fornøyd med besøket Guri, det var veldig kjekt å treffe deg og bli litt kjent. Og jeg håper vi får se både perlebildet og plakaten når det er ferdig innrammet? :)

 

Guri, Jannicke og Aina