God sommer!

God sommer!

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 06.07.21. Oppdatert 06.07.21.

Året 2021 startet med det gamle styret og forberedelser til årsmøtet. Det ble vedtatt å kjøpe inn hettejakkene, som har blitt en suksess. Etter nytt styre kom inn i februar har det skjedd mye. Vi har hatt stands, butikken har flytta, vi har fått inn flere ressurssterke personer. Vi har tatt i bruk teltet vårt igjen. vi har fått vår egen is, ny hjemmeside og mye mer. Ikke minst har vi hatt det veldig gøy.

Laget har sørget for å ligge i toppen av tabellen siden ganske tidlig i sesongen, gutta er veldig raske med å si at Uglan er viktig for de, og det ser vi selv kamp etter kamp. Nå har vi hatt 2 kamper hvor vi har fått være "hjemme" på tribunen, med 150 til stede. Jeg som står med tromma, og innimellom har hatt akkreditering i tillegg, synes trykket i gjennomsnitt har vært bra i hele år, men de 2 siste.... Jeg får frysninger....

 

For et trykk, for en stemning, for et liv! 

 

De fleste i styret vil være tilgjengelig i sommer også. Men vi ber om forståelse for at vi også har ferie, og dermed ikke svarer så raskt som vanlig. Vi svarer når vi har mulighet. 

Supportershoppen er åpen sine faste dager hele sommeren, stikk innom oss!

 

Med dette vil jeg på vegne av styret ønske alle en riktig god sommer. Vi gleder oss til fortsettelsen!