Butikknytt

Butikknytt

Publisert av Aina Bjørnvik Grønseth den 24.09.21. Oppdatert 25.09.21.

I en periode nå har vi jobbet med å få til et enda bedre samarbeid med KBK og deres butikk. Det har tatt litt tid da det var en del å finne ut av, men nå er det endelig på plass!

 Fra og med lørdag 25.september selger vi nå flere av KBK sine produkter. Vi har nå fått inn blant annet pledd og sparkebukser, samt påfyll av varer vi allerede hadde inne fra før. Det meste av dette er også med på stand på Futura lørdag. 

 Tidligere har det vært tungvint med betaling hos oss, der KBK sine produkter måtte betales med vipps, og våre egne varer med kontant eller kort. Det slipper vi nå, for nå slår vi alt rett inn på kassa. Dette gjør det lettere for både kunden og våre frivillige, siden kunden nå kan betale alt på en gang istede for to. Hurraaaa!!

 Vi synes det er kjekt at vi fikk til dette samarbeidet og gleder oss til å kunne tilby byen et godt utvalg produkter. 

Siden i sommer har vi fått inn en del nye varer, men vi venter på mer vi! Noe har vi hatt tidligere, men på grunn av etterspørsel har vi bestilt mer. Vi håper dette kommer om ikke så alt for lenge :)
I tillegg har vi snart en ny kolleksjon å tilby. Det meste har kommet, men vi mangler 1 ting enda for å kunne publisere. Dette gleder vi oss ENORMT til, det blir så bra!! 
 

Og folkens, ikke glem våre 3 supre damer som holder stand på Futura på lørdag! De har med seg både KBK- og Uglan-produkter og du finner de oppe i 2. etasje ved Sport Outlet fra kl 11. Her er det absolutt verdt å ta med seg barna innom :)  Ca kl 15 tar vi et vaktbytte og vi avslutter stand når det blir lite folk. Her tar vi kun kontant eller vipps betaling denne dagen. 
Og dere som stikker innom butikken i Gågata denne lørdagen møter Alexander som har sin første arbeidsdag, og meg. Vi må beklage at det ser litt tomt ut i butikken, men slik blir det når vi må dele opp litt. Forhåpentligvis selger damene alt på stand, så det ser like tomt i butikken neste uke også *ler* 

 

Stikk innom oss på Futura eller i Gågata for en hyggelig fotballprat og en god handel.
Vi ønsker alle våre følgere ei riktig

GOD HELG!