Uglan flytte hjæm

Ugler – velkommen hjem ❤

Ugler – velkommen hjem ❤

Oransje beredskap, økning i publikum og uglan på flyttefot…..

Så langt har vi hatt midlertidig tilholdsted på langsiden – men fra kampen 18 oktober er vi tilbake på vår egen tribune – hvor mang en keeper har vagga, dommere har fått passet sitt påskrevet, mål er blitt scora og seiere er feira.

Status nå er altså at vi har 50 stk ståbill og 25 sitteplasser nærmest uglan stå på samme tridune. Dette fordi det kun er tillatt med 50 på stå enn så lenge – Vi håper selvfølgelig at vi klarer å opprettholde avstand etc sånn at vi hvertfall ikke ødelegger for oss selv.

På KBK – Rosenborg har styret fattet en enstemmig beslutning om forandring i hvordan bill tildeles. Det blir anbefalt aldersgrense på ståfeltet, aktive / Syngene supportere går foran og det er kun de som har sesongkort kjøpt igjennom Uglan som får være med på tildelingen.
Vi ønsker oss gode gamle tilstander – selv med kun en brøkdel av folket.
Denne avgjørelsen vet vi det vil bli diskusjoner rundt – men vi har tatt grep etter noen labre kamper på ståhei-fronten og står for dette.

De resterende 5 kampene vil vi tilbake til rettferdig fordeling i forhold til påmelding etc.

Det er også kommet spm om hvorfor Uglan ikke får mer enn 75 bill etter at publikumstall har økt.
Dette ble vi og klubben enige om ganske tidlig når vi så at det er fremdeles litt «misbruk» av våre påmeldinger. Ikke EN kamp har vi faktisk vært 75 på kamp, og avmeldinger kommer så sendt at det ikke er muligheter for å finne erstatter. Så igjen ber vi dere om ikke å melde dere på just in case og melde dere av senere enn dagen før kampdag.

Vi er klare for å krige om de siste poengene – Heis opp vår mørkeblå!

0
Feed