Supporterfølelser

Til hvem det måtte angå:

Til hvem det måtte angå:

I skrivende stund er leder litt irritert, litt forbanna men mest av alt litt trist. Du trenger ikke forstå det – men fotball og supporterkultur er og blir følelser for de fleste av oss.

Vi skriver altså torsdag 02.07.2020 og det er kun timer til avspark for årets viktigste hjemmekamp.

 

Det leses på offentlig fora følgende:

«Er en grunn til at vi ikke kjøper effekter eller medlemskap til hele familien. Ikke lenge siden det var en lignende kommentar, da ang stygge kommentarer mellom KBK-suppertere. Så mange vegrer seg, å vil ikke bli medlem. Så bare Uglan som taper på det. Men, en ung klubb, så kan være barnesykdom.»

Ja – Uglan supporterklubb er en ung klubb, vi som sitter i styret er både unge og litt mindre unge, har familie, jobber og andre interesser – men vi bruker MASSE tid på at våre medlemmer skal få det de fortjener.
Som leder bruker jeg i snitt kanskje 5 timer hver eneste dag på supporterrelaterte saker, noe jeg gjør med glede – da dette gir i mangfold tilbake, helt til man oppdager sikt som ovenfor på nett.

Dere skal vite at det er et fåtall av medlemmene inne på denne offentlige siden som faktisk er medlem av supporterklubben vår, men Uglan blir uansett snakket NED om det er våre medlemmer eller ikke som viser lidenskap. Det synes jeg faktisk ikke er greit!

I vår supporterklubb SKAL det være rom for følelser, det skal være rom for lidenskap og det skal være rom for å hate de 90 min kampen pågår. Det skal være rom for å skape litt ekstra tenning i forkant, og det skal være rom for å diskutere toskete dommeravgjørelser.
Jeg vet hva dere vil si…..at det er noen som «troller» på nett fra oss. Jeg vil stå bak disse – og jeg vil si at de viser lidenskap. De argumenterer for sine synspunkter, og jada de kan bli litt opptrekt men det er i lidenskapens ånd. Tåler du ikke det – er kanskje ikke supporterkulturen og supporterlivet noe for akkurat deg?

Har dere noen spørsmål, kritikk rettet mot styret, eller noen av våre medlemmer – vennligst ta kontakt via uglan.styret@gmail.com

Kristin
- Lidenskapelig leder for en lidenskapelig supporterklubb.

0 0
Feed