Ny hjemmekamp. KBK, Mjøndal

Det e NO guttan træng oss!

Vi kan starte med en liten oppsummering av sist kamp da KBK møtte Stabæk:

Det var 11 mann på banen, 11 mann som tok sæ fri! Om du lurer på om resultatet kunne vært endret er svaret NEI.For å sitere kapteinen vår, Dan Peter Ulvestad; "Vi er nede i en bølgedal som vi må komme oss ut av, vi kan bedre enn dette" (Fritt sitert etter selektiv hukommelse fra Trommar’n)

Ny søndag – nye muligheter medugler!


Da vil æ dra opp sist hjemmekamp, gutta e utpå banen. dæm vil! Men dem får d ikkje te. Først kommer det første mål mot oss. Vi ligger under 0-1, Feltet bak meg førstetribunen synger, kauker, skjerfer! Vi lager LIV! Guttan får opp motivasjonen men går til pause med 0-1 på tavla.

Andre omgang starter og feltet bak er i full gang! i det 72 spilte minuttet skjer det som ikke skal skje, Bodø scorer, stillingen går til 0-2. Det er i dette øyeblikket gutta på banen trenger oss som mest! VI VEIT DEM KAN!!!!

Det er her vi setter inn tidenes årsbeste på tribunen! Feltet vårt synger høyere…og høyere. Dæm hørt oss te Grip, d e æ sikker på!På 80 spilleminutt skjer det som skulle skje: BENDIK BYE mine damer og herrer, vi har fått inn første mål. Tribunen er kaos, alle her gjør sitt, ingen står rolig !Det er dette mine damer og herrer Mosen dreier seg om! Når du går hjem fra kamp skal stemmebåndet være sårt.

Du skal værra hæs!

Oppfordringen nå til søndag er: Still deg i mosen, Syng med den stemmen du har. Vift med skjerf og hopp! Det kommer til og bli sunget den nye sangen til Psychè, her veit æ de aller fleste ikke kan den. Men denne skal gå på repeat så dokker teslutt lære den! Refrenget e lett, så heng på!Husk Stian Semb Aasmundsen egentlig skulle spilt mot sitt gamle lag, men nå er han i gulkort karantene etter sist kamp! Så det kan være han er tilstede, men isåfall er det på tribunen!Christian Gauseth: Æ å du ska evaluere spillerevnen din etter 90+ er ferdig!

Sjer dæ på utsia av stadion! "Trommar’n"

Da vil æ avslutte med: Mosen er plassen der den 12 mann står! Bær det med stolthet, d bli kaos iår =D

Les også: https://www.uglan.no/b/ugler-i-mosen


SJER DOKKER PÅ STADION! #LIVIMOSEN #SUPPORTERKULTUR #NOEVIDER

Takk Til Kristin Hjeldnes for korrigeringer (^^,)

0
Feed