Uglan gir tilbake

Annerledessesongen 2020

Da har vi kommet til mai mnd dere, og jeg har vært leder for supporterklubben i noen mnd.
Et verv jeg hadde sett sånn frem til å gripe fatt i sammen med resten av det nye styret og etter NSA (Norsk Supporterallianse) seminaret på starten av året kan man si at jeg var full av ideer og tanker for hvordan denne sesongen skulle bli.

Alt vi rakk var å ha et styremøte, glede seg til kickoff og bestille busser til påskens høydepunkt – borteturen til edloM. Så kom bråstoppen….

 

Fokuset var flyttet fra sang, kauk og fylle tribunen, til å være deltagende i den største dugnaden jeg noensinne har deltatt på (og som mamma til 2 tenåringer kan jeg love deg at det har vært noen timer nedlagt i dugnadsarbeid). Og FOR en dugnadsånd blant våre mørkeblå hjerter i Kristiansund, på Nordmøre – ja faktisk i hele vårt langstrakte land. For der satt vi da – hjemme i vår egen stue kjøpte virituelle pølser og kaffe og så på livestream fra stadion.

Uglan startet uavhengig av dette opp en egen spleis også. Først med tanke på å vise både klubb og spillere at savnet var stort og vi så gjerne ville bidra på de måtene vi kunne nå når vi ikke kunne synge oss hese på kamp.
Sakte men sikkert rullet det inn noen kroner titt og ofte – og vi telte delmål på titusener. Massive delinger i sosiale media og framsnakking hadde gjort det mulig å få til en brukbar sum.

 


Etter at Kjetil skrev den ærlige kronikken i en landsdekkende avis og klubben delte spleisen vår i sine kanaler – da våknet Kristiansundere, Nordmøringer og alle med møkrblått hjerte i vårt landstrakte land. Spleisen økte i rekordfart, mange ville delta på denne dugnaden også.
Ved avsluttet spleis var det kommet inn en sum på over en kvart million! En kvart million dere – det er mange virituelle pølser det!

Så på vegne av Uglan – en ydmyk takk!

Når nå samfunnet åpner opp igjen, litt etter litt håper jeg at vi snart får se gutta i aksjon på banen også. Selv om fotball er best på stadion – er kamper på TV bedre enn ingenting! Jeg forventer overtenninger så det holder når vi er tilbake på stadion fra de fleste, men fotball er og blir lidenskap.

 

Oppfordringen videre fra oss er fortsett å støtte – både laget og Uglan som supporterklubb.
Uglan har også stort bortfall av inntekter denne sesongen – så bruk nettbutikken vår, stikk innom vår supportershop og verv medlemmer.

 

 

Til vi sees igjen på stadion

0 0
Feed